reklama

Mazurskie mamy !!!

a ja siedzę i wcinam zupkę ser w ziołach knora - normalnie zakochałam się w tej zupce:-)

liwus do 1 w nocy to chyba Kinga tylko by Ci towarzyszyła no i może tosika bo one to dwa takie nocne marki są.Ja nie długo zmykam spać heh :-)

reklama
no ja to jestem jak Kinga- nie mogę sie wpaasować w Was:rofl2: jak jestem to Was nie ma, jak mnie nie ma to Wy jesteście, no kurka nie robota taka:-p
Liwcia no super że jesteś, bo już sie martwiłam co z tobą:-)
Martus to musimy razem sie wspierać chorobowo:-p
Kasiula a mów tak do mnie jeszcze:-D:-D:-D bo ja chyba Wam nie mówiłam, ze dom moich rodziców stoi w miejscu gdzie kiedyś czarownice odprawiały sabaty?? i to miejsce nazywało się Lau Garbis (czy jakoś tam:-p) więc poniekąd.....:rofl2:
Syneczki przyznam się Tobie, ze my robiliśmy Tosieńke książkowo na dziewczynkę:-p (bo ja marzyłam o dziewuszce) a ze mamy już doroslego synka, to powiedzialam M, ze robimy to raz w miesiącu (wg zaleceń) i grama wiecej:rofl2: a jak wyjdzie drugi chłopak to robimy do bólu....aż bedzie dziełcha:rofl2::-D:-p:-);-):sorry2::-D:-D i stary tak się przestraszył i chyba wyprosił tam na górze a co by tak raz a dobrze się wkręcić:rofl2::rofl2::rofl2: czyli pomocą służę:-):-)
no tak a
Aga poszła spać, Kinga zabawia M:rofl2: to ja sobie chyba kąpiel w magnolii strzelę:-):-):-) u mnie też wszyscy śpią
acha dzisiaj już dwa razy wdychaczkę wzięlam i już mnie lepiej aczkolwiek boję się nocki (bo ja dusznosci przeważnie w porach nocnych miałam:-() ale ma być dobrze i już:tak:

tosika ciężko się spiknąć tu na forum więc jak coś to walcie do mnie na gg!!!!!:tak:;-) tak chyba najlepiej.
A co do mojego M to my dopiero się będziemy zabawiać teraz:rofl2::-p Ah i mam nadzieje że astma nie bedzie cię męczyła Moniczko.

kasia miłego pobytu jutro u dziadków:-) niezła ksywka dla Kubusia:-D

Spokojnej nocy koleżanki

reklama
syneczki2 cóż ja Ci napiszę.... jestes wielka!! masz cudne dzieciaczki i niebawem bedziesz znowu w ciąży:tak::-) może razem nam trafi?:-p bo ja jakoś zaciążyć nie moge narazie hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry