reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
ja też już jestem :-)

byłam na spacerze z Alankiem,młody wstał około 16.30 więc poszliśmy do sklepu i spacer od razu zaliczyliśmy a teraz ogląda bajkę i wcina danio,za chwilę kąpiel a co u was laseczki?

Zrobiłam sobie chwilke wolnego czasu w nauce i wskoczyłam :-)
kasiamaj my świadomie taką małą różnice wieku sprawiliśmy rodzeństwu. W zasadzie to 1 rok i 11 miesięcy. Oliwierek przez całą ciąże był na bierząco. Jeździł z nami po sklepach kupować wszystko co potrzebne mało tego sam wybierał a ile radości mu to sprawiło. Nie potrafił mówić a okazywał miłosć brzuszkowi, całował całował i tulił. Gdy mały się urodził pierwsze co zrobił przytulił sie do niego. Teraz Amadeusz ma rok Oliwier 3 latka i świata poza sobą nie widzą. Oli pcha Madika na spacerkach, w domku bawią się jak szaleni. Karmią się wzajemnie, razem pluchtają we wannie. Oli ma ciężką mowę mało jeszcze mówi a Amadi śmiga języczkiem jak szalony i dzieki temu razem się dopingują. Nie wyobrażam sobie żeby moje syneczki miały inna róznicę wieku. Z tego też powodu chcemy postarać się końcem tego roku o córeczke :-)

a my byliśmy na spacerku:)
złożyłam sobie zamówienie z avonu i z oriflame;) (marcia tu oczko do ciebie;-)) i jestem zadowolona.

poczytam was później jak młody zaśnie
miłego wieczorku ! :happy:

Syneczki2 powiem Ci że jestem pod wrażeniem. Tak niewielka różnica wieku a Ty jeszcze myślisz o kolejnym. Szacun!
Tosika może Ci dać wskazówki na córeczkę bo jak wiadomo ma synka no i 7 miesieczną córeczkę , więc coś o tym wie :-)
Ja bym chciała jeszcze jedno dzieciątko ale to za jakiś czas , może starnka rozpoczniemy za jakiś rok może 1,5. Zobaczymy!

Adaś już od 3 godzin śpi a ja trochę buszuję po necie. Poza tym dzisiaj odbylismy pierwsze nocnikowanie. Kupiłam Młodemu zwykły niebieski męski :happy: nocnik. Jak go posadziłam to trochę popłakał i pomarudzil ale po chwili już było dobrze i zaczął rączkami uderzać o boki nocnika. Oczywiście nasze pierwsze nocnikowanie zakończyło się bez jakiegogokolwiek rezultatu. Ale będziemy próbować może w końcu będzie chociaż siusiu. Poza tm dostaliśmy do wypróbowania ekologiczne pieluchy jednorazowe i powiem Wam że są bardzo fajne. Bardzo mięciutkie, nie uczulają a są tak samo chłonne jak pampersy. Noszę się też z zamiarem kupna pieluchy wielorazowej chusty.info • Stosik Maluszka ... cloth diapers by Yetta ;) ale poczekamaż koleżanka trochę poużywa . Podobno te wielorazówki to super sprawa no i przede wszystkim zdrowsze od pampersów i innych pieluch.
No zmykam powoli do łóżeczka do lekturki . Muszę skończyć "W krainie kota" Doroty Terakowskiej. Fajna , lekka książeczka-polecam.

ja tylko na chwilkę!!!-bo dzisiaj mąż siedzi przy kompie...mamy tylko jeden więc musimy się jakoś dzielić :crazy:
mój bąku już śpi-dostał dziś nową ksywkę -turkuć podiadek-tata go tak nazwał -bo ciągle podjada cyca!!! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ja jeszcze muszę popakować rzeczy małego bo jutro jedziemy do dziadków.tak na wizytację co by z rytmu naszych odwiedzin nie wypadli a..no i jeszcze tą fasolkę 2 dziadkowi muszę zawieść.co by z głodu nam nie padł:-p:-p:-p-muszę jutro Kubusiowi jakieś kapciuszki zakupić bo chyba te co ma są już trochę przymałe (tzn.ma paluszki na końcu kapciuszka)-a kapciuszki z wyciętymi paluszkami. (befado) tylko że kupowałam je w Mławie a u nas takich nie mają....
Kinga-co Ty tu kochana wypisujesz???-ale już mi się do porządku przywołać!!!:tak::tak::tak:-bo lanie bedzie na gołą dupencję :-D:-D:-D:tak:-pasujesz pasujesz!!! i już nauczyć mi się tego na pamięć-jak pacierz -bo jutro zapytam!!!:tak::rofl2::-p

Syneczki-bardzo Cię podziwiam!!!my też chcemy 2 dzidzię ale żeby urodziła się tak na pocz.roku.bo tak to znów wyjdzie nam grudniak :-Daha-Liwka ma rację zapytaj Tosikę o córeczkę jak to sie robi???bo ona to taka nasza dobra czarownica :-D:-D:-D:-D (tosiulka nie gniewaj się za czarownicę)

Tosika-a co u Was????

idę spać -dobranoc moje kobitki!!!-śnijcie piękne sny!!!

reklama
Aga wielkie dzięki. Cytat wzięłam z naszego pamietnika/albumu który Adaś dostal z okazji chrztu:happy:
Ja jakoś odejść nie mogę od tego kompa ale chyba w końcu muszę:-D
Chyba że poczekam na M ale on z kolei o 1:00 będzie w domu po pracy,więc to będzie lekkie przegięcie:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry