Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nocnik. Jak go posadziłam to trochę popłakał i pomarudzil ale po chwili już było dobrze i zaczął rączkami uderzać o boki nocnika. Oczywiście nasze pierwsze nocnikowanie zakończyło się bez jakiegogokolwiek rezultatu. Ale będziemy próbować może w końcu będzie chociaż siusiu. Poza tm dostaliśmy do wypróbowania ekologiczne pieluchy jednorazowe i powiem Wam że są bardzo fajne. Bardzo mięciutkie, nie uczulają a są tak samo chłonne jak pampersy. Noszę się też z zamiarem kupna pieluchy wielorazowej chusty.info • Stosik Maluszka ... cloth diapers by Yetta 

ja jeszcze muszę popakować rzeczy małego bo jutro jedziemy do dziadków.tak na wizytację co by z rytmu naszych odwiedzin nie wypadli a..no i jeszcze tą fasolkę 2 dziadkowi muszę zawieść.co by z głodu nam nie padł

-muszę jutro Kubusiowi jakieś kapciuszki zakupić bo chyba te co ma są już trochę przymałe (tzn.ma paluszki na końcu kapciuszka)-a kapciuszki z wyciętymi paluszkami. (befado) tylko że kupowałam je w Mławie a u nas takich nie mają....

-bo lanie bedzie na gołą dupencję 

-pasujesz pasujesz!!! i już nauczyć mi się tego na pamięć-jak pacierz -bo jutro zapytam!!!

aha-Liwka ma rację zapytaj Tosikę o córeczkę jak to sie robi???bo ona to taka nasza dobra czarownica 

(tosiulka nie gniewaj się za czarownicę)