reklama

Mazurskie mamy !!!

witam z samego ranka i chyba jestem pierwsza :-)

dziś troszkę posprzątamy,zrobimy obiad i jak mąż przyjedzie z pracy to jedziemy na zakupy :-)

a wieczorem angielski będę wałkować bo jutro mam zajęcia i będzie ciężko jak cholera :dry:

reklama
Kinga wy już po śniadaniu a ja dopiero kawę piję i nie mam weny aby ruszyć się do kuchni no ale ale ale idę bo czas goni.

Również życzę miłego dnia !

hej witamy sie i my
jesteśmy już u dziadków-Kuba wariuje.chodzi z pozytywka i kluczami.
zawiozłam dziadkowi fasolkę-ucieszył się jak dziecko!!!:tak:
dziewczyny jestem smutna-babcia mi chyba umiera!!!!
ostatnio jak bylismy to jeszcze chodziła ledwo bo ledwo a dziś już tylko leży!!!! i już nie je..... :no::-(.i nie pije!!!!!:crazy::no:
nie wstaje!!!:no: ciężko oddycha...........
jak na nią patrzę to aż serce boli!!!!

Kasieńko trzymaj się kochana:tak: Moja ukochana babcia zmarła 7lat temu, i dla mnie to było tak jakby swiat sie zawalił:-(:-( widziałam jak się męczy, cierpi, też nic już nie mogła jeść....miała 80 lat....
A ja dzisiaj po poludniu idę z misią do kardiologa, trzymajcie kciuki:tak:
Dzisiaj robi casting (na zamkniętym wam napiszę później):rofl2:
Zaraz moja koleżanka przychodzi na kawusię:-)
acha dzisiaj miałam nockę dobrą- nie było dusznosci- dzięki dziewuszki za wsparcie:-):-):-)
Kinguś proszę mi się tu nie obijać i ładnie pracować:rofl2::-D:-p:-);-):-D:-D:-D
całuski dla moich funfelek (CMOK)

my już po zakupach z FIlipem:) śnieżyca jak cholera a my akcja-biedronka!:-D:-p dzielna byłam hehe

kasia przykro mi.... wiem co czujesz bo mi Babcia pare lat temu też chorowała mocno i zmarła:( mam nadzieje że bedzie dobrze u was....
tosika trzymam kciuki za kardiologa!!! i miłego kawkowania;-)

ja ide oprzątnę dom.....

Tosiulka-dziękuję kochana Ty moja duszyczko!!! smacznej kawusi Ci życzę.i udanego spotkania z kumpelą i wizyty u lekarza.-daj koniecznie znać co tam...?

kasia 3 maj się kochana,cóż więcej mogę napisać,chyba nic bo Ty najlepiej teraz wiesz co czujesz :-(

a ja już odmrażam udka i będę piekła z warzywkami,jeszcze pościerać kurze muszę,boże jak mi się nie chce :szok:

reklama
a ja siedze i sie zastanawiam czy dziś włosy dać pofarbować... jutro koniecznie na henne brwi idę. Musze sie doprowadzić do ładu bo źle sie czuje.
Filip ogląda bajke.. senny coś się robi

a ja sączę sobie karmi i jest chillout:cool2:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry