tosika
Mama Lipcowa drugi raz:))
cześć dziewuszki:-)
ja dzisiaj jestem ledwo ciepła po nieprzespanej nocce:-( otóż mmiałam atak astmy:-( uwierzcie mi ale to jest coś okropnego
nie masz jak oddychać
a najgorsze jest to, że te leki co mi alergolog wypisała to nie wzięłam, ponieważ napisane bylo na ulotce, że niby można po konsultacji lekarskiej ale...stosować, gdy spodziewana korzyść dla matki jest większa niż możliwe ryzyko dla dziecka
no i oczywiście nie zażylam tych wziewych (a to miałam wypisane właśnie w przypadku ataku) bo bałam się o małą
i tym sposobem nie spałam od 5 tej:-( mało tego rozbudziłam małą tym kaszlem, pomimo, ze zeszłam na dół i zamknęłam sie w lazience:-( ....w poludnie M wyszedł z misią na spacerek i troszke podrzemałam
a do tego jeszczze mialam w nocy jakieś zimne dreszcze i tem. 37.4:-( a teraz juz mnie tem. spadła ale potwornie boli mnie glowa
jestem dzisiaj wrakiem.....
Kinga i Marta fajosko, ze mogłyscie sobie pokawkować
i prosimy o zdjecia
Aga cos nie halo masz z tym językiem, ktoś was nabija w butelkę (a placiliscie za ten kurs???) powiem tobie, ze ja od małego uczyłam sie niemieckiego (taki kaprys mieli moi rodzice, akurat na ten język) i dopiero uświadomilam sobie, ze dobrze szwargoczę jak zaczęłam jako nastolatka w wakacje wyjeżdżać do rodziców znajomych do niemiec
byłam zdana sama na siebie, bo nikt polskiego nie znał
i radzić sobie trzeba było:-)
Nineczko ty ja bumerang jesteś- pojawiasz sie i znikasz
Kasia a co tam rybko u ciebie słychać?? Lepiej sie czujecie??
Syneczki2 witamy u nas
Fajnie, ze dołączyłas:-) Kinga dobra robotę widzę, ze na tym BB robi
Liwus heloł gdzie ty babo jesteś/??
ja dzisiaj jestem ledwo ciepła po nieprzespanej nocce:-( otóż mmiałam atak astmy:-( uwierzcie mi ale to jest coś okropnego
nie masz jak oddychać
a najgorsze jest to, że te leki co mi alergolog wypisała to nie wzięłam, ponieważ napisane bylo na ulotce, że niby można po konsultacji lekarskiej ale...stosować, gdy spodziewana korzyść dla matki jest większa niż możliwe ryzyko dla dziecka
no i oczywiście nie zażylam tych wziewych (a to miałam wypisane właśnie w przypadku ataku) bo bałam się o małą
i tym sposobem nie spałam od 5 tej:-( mało tego rozbudziłam małą tym kaszlem, pomimo, ze zeszłam na dół i zamknęłam sie w lazience:-( ....w poludnie M wyszedł z misią na spacerek i troszke podrzemałam
a do tego jeszczze mialam w nocy jakieś zimne dreszcze i tem. 37.4:-( a teraz juz mnie tem. spadła ale potwornie boli mnie glowa
jestem dzisiaj wrakiem.....Kinga i Marta fajosko, ze mogłyscie sobie pokawkować
i prosimy o zdjecia
Aga cos nie halo masz z tym językiem, ktoś was nabija w butelkę (a placiliscie za ten kurs???) powiem tobie, ze ja od małego uczyłam sie niemieckiego (taki kaprys mieli moi rodzice, akurat na ten język) i dopiero uświadomilam sobie, ze dobrze szwargoczę jak zaczęłam jako nastolatka w wakacje wyjeżdżać do rodziców znajomych do niemiec
byłam zdana sama na siebie, bo nikt polskiego nie znał
i radzić sobie trzeba było:-)Nineczko ty ja bumerang jesteś- pojawiasz sie i znikasz

Kasia a co tam rybko u ciebie słychać?? Lepiej sie czujecie??
Syneczki2 witamy u nas
Fajnie, ze dołączyłas:-) Kinga dobra robotę widzę, ze na tym BB robi
Liwus heloł gdzie ty babo jesteś/??
ale wolałam sie zapytać dla pewności
Tak my musieliśmy przełożyć starania na koniec roku siła wyższa a dokładnie uczelni ;-)
-ale to nic nadrobimy...jak będziesz nas cząściej