reklama

Mazurskie mamy !!!

heloł :-)

My z Filipkiem już wstaliśmy. o 10 bedziemy mieli gości, Marta z Jakubkiem przychodzą:tak::happy:
Wczoraj wieczorem opuściłam wam bo musiałam po całym dniu nieobecności męża nadrobić ten czas:-p;-)wiadomo!

kasia jak ja siedze i czekam na was to nie ma żadnej a wieczorem to jakiś zlot robicie a mnie wtedy nie ma! co to za sprawiedliwosc? :dry:;-):-p
a co do bałwanka to nieźle:-D oby dziecko sie nie rozpłakało

Miłego dnia!

reklama
dzień dobry
mój synek od rana woła ma-gda.....:confused::confused::confused::confused:
kurcze może to nasza synowa:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
u nas też jest brzydko-i pada jakieś pioruństwo z nieba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zaraz idziemy na śniadanko i ja w końcu będę mogła coś zjeść normalnego :-p:tak:
na spacerwk to raczej nie pójdziemy :-(
aaaaa-Kuba dziś wyrzucił całe pudełko patyczków do uszu i jak weszłam do łazienki to sobie uszko czyścił....:-)
idę zlukać co pisałyście

Witam
My dopiero wstaliśmy tzn.obudziliśmy się już wcześniej ale dopiero teraz wyszliśmy z łóżka.
Dziś też cały dzień sama z synkiem.

Miłego dnia wszystkim życzę!

aga a ty znowu cały dzień sama jejciu..

poniedziałki i wtorki takie są bo mój M pracuję 12-stki plus dojazdy więc jak wyjedzie rano to wraca dopiero około 19.30

a tak poza tym to dziś idziemy na spacerek,dostaliśmy dzisiaj pocztę w Pl,przyszło nam zaproszenia na wesele na Lidzbarka Warmińskiego do kuzynki mojego męża na 18 kwietnia i nie jedziemy bo drogie bilety na kwiecień są a poza tym mąż nie dostanie urlopu a ja mam egzamin jakoś w połowie kwietnia.

a my już po kawce :happy:
dzięki Marta że przyszłaś, miło było a dzieciaczki sie trochę sobą zajęły ;-) dodac jakies foteczki dzieci na zamknięty?

a teraz ide oprzątnę bałagan po dzieciach :-D:-p

Witajcie i bijcie za niepisanie :sorry2:
Nie miałam dostępu do komputera (urlop - miło było posiedzieć w domku) dziś w końcu w pracy i nareszcie mogę skorzystać z netu.
Doczytam was już jutro, bo zaraz zarobię w czaszkę za to bezrobocie :-p ;-)

Stęskniłam się strasznie - to wam powiem :-)

nineczko dobrze że jestes, pisałam do ciebie już nawet PW bo sie martwiłam.
Nie zostawiaj nas na tak długo wiecej
pozdrawiam:-)

reklama
ja w końcu mam czas dla siebie
alan ogląda teletubisie :-)
biorę się za angielski

nineczka witaj po długiej nieobecności i Kinga ma racje nie zostawiaj nas na tak długo ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry