reklama

Mazurskie mamy !!!

jeziuu ale tempo macie babeczki:szok::szok::szok:
a więc my po kardiologu i wszystko oki-toki:-):-):-) hip hip hurra!! a miałam takiego malutkiego stresika....
Kinga ja jestem identiko, nocny marek do potęgi:tak::-p

reklama
tosika ciesze się że wszycho oki toki!!!!:-)
nocny marek ty? to pogadałabyś troche a nie napiszesz i uciekasz... :-p

idę zobaczyć co w tv bo juz się nudno zrobiło na hbo

Nauka? jaka nauka? nie ma nauki dziś znalazłam sobie zjęcie miiiłe zajęcie :-) A Ty juz wiesz jakie :-D
Też uciekam wypadało by w końcu 1.30
Dobranoc wszystkim :-)

Kinga a co do suwaczka to wiem że mogę ustawić sobie opis np.pod spodem z odliczaniem do rocznicy ale ja chciałabym jakiś inny i taki aby był osobno nie razem z dzieckiem :-)
pozdrawiam i dzięki za propozycję :-)

witamy się i my z rana
dziś jak na razie mam śmieszny dzień-Kuba mnie tak rozbawia.
to coś wynajdzie i z tym łazi albo gdzieś wejdzie i wyjść nie może...np.dziś wszedł do swojego kosza na brudną bieliznę:tak::-) i wszystkie ubranie powyrzucał :angry:
potem zapakował mi do pralki nasze ubrania łącznie z płatkami do wycierania twarzy i obcinaczką do paznokci.to znów za chwilkę chodził z moimi podpaskami naturelli rumiankowymi i je wąchał i robił fffffff :-)-teraz znów pomaszerował do pokoju ciekawe co wynajdzie????
wczoraj rozmawiałam z koleżanką -ona też ma grudniaka tylko że z 2008r.-była na spacerku nie wiedziałam jak dała małemu na imię-NATANIEL -(jak Wam się podoba?) -chyba będzie na niego Natan wołać?na początku wydało mi się to imię dziwne ale potem...nawet ok. tylko że mały będze miał problem to wymówić w całości bo nazwisko też ma dziwne????i długie!!!
.....o idzie mój rozrabiaka powyciągał swoje pampersy z paczki :szok::szok::szok::szok:
znów rozpierducha!!! :wściekła/y:
z nim to się nie da żeby było poukładane....:no::no::no::no:
muszę jechać do miasta bo w lodówce tylko światło.i zakupy porobić-tylko że tak pada deszcz-że nawet wyjść się nie chce :angry::angry::angry::angry:
no i musiałam poczekać!!!!-piszę do Was tego posta juz półtorej godziny-nie nie -nie to że tak wolno piszę tylko znów mnie sąsiad odłączył od inter.bo dane przesyłał!!!! i musiałam czekać -dobrze że mi się to wszystko nie pokasowało bo bym szału dostała-w przerwie zjedliśmy już śniadanko i Kuba trzasnął wielką kupę aż :szok::szok::szok::szok: skąd on tyle tego nabrał???:-):-p

poczytam co jeszcze napisałyście....
Aga-masz fajowy suwaczek Kubusiowy-a skąd???/

witam się i ja:-)

Aneta z Ciebie to niezła osóbka:-D no ja wiem co tak miłego robiłaś wczoraj do 2 w nocy:-p Dzieki za rozmówki miło było.. :tak:

aga ahaaa no to sobie poszperaj i poszukaj a na pewno znajdziesz ciekawy suwak:happy:
kasia masz sie z tym internetem i sąsiadem!:-D no i Kubuś daje niezły popis widzę, mamusia luzik mówie ci ;-):-)

MIŁEGO DNIA

z tym inter.to nie mogę narzekać bo tak naprawdę to dzieki sąsiadom mogę z Wami być-bo ...tylko ciiii.... mamy podłaczenie od nich no i tak już jest że jak oni wyciągną kabel to ja u siebie nie mam......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry