reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
tosika i tak trzymaj! dobrze robisz a tesciowa bedzie szczesliwa z wnusią i wnukiem:-):rofl2:

mój M pojechał jeszcze na uczelnie bo coś ma do roboty, aparatu jeszcze nia ma:dry: czekam nadal... Filip pojadł pierogów i teraz je zupę oglądając bajkę Poko. zawsze pisk jak sie zaczyna baja:-)
Cóż.... narazie chwilowo jeszcze jestem sama. :sorry2:

Mój mały ptyś już wstał,obiad gotowy,ja przyszykowana a męża jeszcze nie ma i czekam nadal......

Kinga miłego popołudnia heh Filipek pewnie jak obejrzy bajkę to dotrzyma Ci towarzystwa :-)

Kinga to super,cieszę się razem z Tobą,teraz pstryknij kilka świetnych fotek i wklej na zamkniętym :-)
Marta a Ty miałaś się nacieszyć forum bo wyjeżdżasz a tu Ciebie nie ma :confused:

czesc dziewczyny tak sie wkleiłam do rozmowy a teraz milcze ale miałam problemy z internetem .ale patrze znacie sie prawie na wylot.pierwszy post napisałam o tym ze stoimy w kuchni pół dnia i dalej sie tego trzymam,ale nie to jest najgorsze.najgorsze jest wtedy gdy dzieci nie chca jesc.całe szczescie nadszedł czas kiedy mozna gotowac jeden obiad wszystkim,oczywiscie czasem robie dzieciom cos oddzielnego ale juz robi sie coraz lepiej....

agnieszka ja mam to samo,też się cieszę że gotować mogę da wszystkich a nie każdemu oddzielnie robić,jest mniej roboty i sprzątania hehe:-)
...a i agnieszka odzywaj się częściej do nas:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry