reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
:-)aparatem się troszkę nacieszyłam, zdjęcia niesamowite robi. Musze poczytać instrukcję obsługi dobrze i chcę polubić mój nowy sprzęt;-)
Mąż pojechał po zakupy... mieliśmy iść na dwór ale deszcz pada.
Młody jeszcze śpi..
A ja biore się za lekturę:blink:
Wieczorem raczej mnie nie bedzie bo dziś męża mam cały czas wiec wiecie.....:-p

agnieszka ełk
przykro mi że dzieci nie chca ci jesc, przypuszczam że nie jest Ci z tym łatwo i cały czas nad tym pracujecie. mam nadzieje i trzymam kciuki że bedzie coraz lepiej:tak:
marta fajnei że zrobiłaś zakupy:happy: a Jakubek na pewno ma radoche.
miłego oglądania KUBUSIA PUCHATKA:rofl2::-)

A co słychać u reszty????
Miłego wieczorku koleżanki!!

agnieszka ełk ja z moim Oliwierkiem mam dokłądnie tak samo. Nic go nie przekonuje czasem jakaś bajka ma 3 latka nosi ubranka na 110 a waży zaledwie 12 kg jest tak chudziutki że aż strach po twarzy tego nie widać bo ma taki ładniutki wyraz i nawet pulaski ma :-) wogóle model taki z niego i z figury i z twarzyczki ale straaaaszny chudzielec na reszcie ciałka :-(
Kinguś perspektywa wieczorku milusia :tak:ja zapewne będę się uczyła a w przerwach intensywnie andrzejewski :-pm czeka na mecz zagorzały kibic lecha!!!
Czekam na fotki w stoju i Twojej kochanej dwusetki :-D pamiętaj obiecałaś :-)

Jakoś słabo ostatnio piszę u Was ale trochę mnie przybiła informacja jaką przeczytałam na innym forum na którym się udzielam ( www.chusty.info) o następującej treści :
Hej dziewczyny,przepraszam że piszę to tutaj ale sama już nie wiem gdzie.
Hania dziś umarła. Spała w wózku i po prostu przestała oddychać już się nie obudziła...Pogotowie reanimowało ją 75 minut po czym dali sobie spokój, serduszko w ogóle nie pracowało...
Nie napiszę więcej,bo domyślać tylko się możecie jak się czuję, jak brakuje słów...
z wątku : chusty.info • Łódzkie Pogaduszki cz II ; )))

Tu jej blog Blog kukunia na www.smyki.pl jednak wszystko wczoraj jej mama sksowała , została tylko galeria. Hania urodziła sie 14.06.2008 r , miała prawie 8,5 miesiąca.
Jak to przeczytałam to normalnie aż się rozryczałam mimo że dziewczyny nie znam. Nawet nie potrafię się wczuć w sytuację tej dziewczyny po tak ogromnej stracie :-(
Teraz częściej niż normalnie chodze do Adasia i sprawdzam czy wszystko w porządku..ehh...

Ostatnia edycja:
Liwka- TO STRASZNE CO PRZECZYTAŁAM!!!!!!
nie wiem co napisć???????-brak słów!!!!!!! -i ciepło aż mi się zrobiło!!!! -posmutniałam!!!! -Boże -nawet nie chcę myśleć co tam matka czuje!!!!-Boże!!!! straszne to.nie wiem czy wchodzić w te fotki bo jeszcze słabiej mi się zrobi psychicznie!!!!-ja też często zaglądam do Kuby jak śpi!!! i kiedy spał tak z twarzą w poduszce to ja szok przeżyłam!!! a co tu mówić.........................

reklama
liwka to straszne i nie wiem co napisać,nawet nie wyobrażam sobie bólu matki i ojca-szok,nie chciałabym być w takiej sytuacji :-(
Masz jakieś dodatkowe informacje o tej sprawie bo to aż niesamowite że spała w wózku i przestała oddychać -boże!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry