reklama

Mazurskie mamy !!!

cześć dziewczynki z rańca!! moja dzisiaj maruda - więc będę dochodzić co chwilę:-(
Kinguś wczoraj byłam z doskoku bo jednym okiem oglądalam film (a z podzielnością uwagi to u mnie jakoś kiepściutko:-p) a najgorsze jest to że film glupi jak cholera:crazy: a ja głupia myślałam że chociaż zakończenie powieje jakimś intelektualizmem:no: no i nocka zarwana:dry:
wiecie że tego posta piszę od 10.30:baffled: (ale nie mam tak jak u Kasi problemów z netem:rofl2:) tylko najpierw przyszła pani która chce u nas sprzątać, a później pan (nie, nie on nie chce sprzątać:-p) który zamontował u nas cyfrówkę multimedii( i to nic że mamy już kablówkę, mało tego mamy też drugą cyfrówkę tp-sy- bo z niej mamy necika) - no ale żadna nie ma programu foxa life (a ta oczywiscie ma):-p
Kasia ale masz fajnego rozbójnika - przede mną jeszcze taki numery zapewne:rofl2::szok: a co do imion to moja kuzynka nazwała swoją córeczkę- uwaga- Scarlett (dokładnie tak jak się pisze):sorry2::szok::confused: i żebyam ona miała jakieś tam zagramaniczne nazwisko, a tu nie rodowite polskie w stylu scarlett kowalska:szok: szok co????
idę małą usypiać:tak:

reklama
heloł

my już prawie przed obiadem.
Czekam caly czas na mój aparat... :) po południu jedziemy w trójkę porobić zdjęcia:-)
może swoje pierwsze fotki dodam na fotobloga:)
Kupiłam dziś Filipkowi kurtke na wiosnę i sobie sukienkę wiec w przyszłym tyg quelle powinien nam przysłać.

Tyle...
:happy:

Marta niezły weekend wam sie szykuje:tak: pogościcie się.
My w sobote do kapera idziemy ze znajomymi (6os) posiedziec:) dziś miejsca bukowałam.

hejka jestem już po zajęciach i Alan jest też już w domu.
Biorę się za obiad i lecę poodkurzać a potem mąż do dentysty idzie a ja do lekarza po tabletki anty bo na razie jeszcze chcę brać.
Potem pewnie nauka bo za zajęciach jest ostro a muszę się poprawić heheh

kasia ja mam suwaczek z tej samej strony co Kinga i Marta,jak chcesz też taki to kliknij na mój suwaczek i wybierz jaki chcesz,ustaw wszystko i wstaw :-)

kinga to fajny weekend macie,Marta z resztą też,bardzo imprezowo :-)

A my w weekend jedziemy na gościnę do kolegi mojego M,fajnie bo ma córeczkę 5 letnią i żonkę więc Alan będzie miał się z kim pobawić choć przez chwilę.
Na pewno na zakupy idziemy.No i mieliśmy na basen jechać ale niestety dostałam @ wiec nici i w następny weekend się wybieramy.
Pewnie do parku też pojedziemy ale to zależy jaka będzie pogoda.
I tak sobie myślę co kupić dla 5 letniej dziewczynki i wymyśliłam puzzle,myślicie że to dobry pomysł?

Marta to zazdroszczę takiej znajomości,super sprawa a ja niestety muszę łazić po lekarzach ale na lekarzy w Anglii nie narzekam są rewelacyjni,bardzo mili i pomocni także jest ok:-)

no to masz co robić Aga :-)
Atra ja też chce z dostawą do domu:rofl2:

a ja w weekend mam teściową:-p będę twarda:rofl2: aczkolwiek mam niecne plany wobec niej - wykorzstam ją na maxa:-D:-D:rofl2: tak bardzo chciała przyjechać, bo stęskniła się za wnukami, że niech z nimi posiedzi, a my nadrobimy zaległości u znajomych, zakupki jakieś zrobimy, pójdziemy do kina itd. ....ciekawe ile z tej listy odchaczymy:baffled:

reklama
o tosika masz super i pewnie wykorzystaj teściową jak się tylko da :-)
a wam się troszkę relaksu należy :-)

do nas prawdopodobnie moi rodzice przylecą 25 kwietnia na tydzień i wtedy ja ich wykorzystam heheh niech siedzą z wnukiem hi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry