tosika
Mama Lipcowa drugi raz:))
cześć dziewczynki z rańca!! moja dzisiaj maruda - więc będę dochodzić co chwilę:-(
Kinguś wczoraj byłam z doskoku bo jednym okiem oglądalam film (a z podzielnością uwagi to u mnie jakoś kiepściutko
) a najgorsze jest to że film glupi jak cholera
a ja głupia myślałam że chociaż zakończenie powieje jakimś intelektualizmem
no i nocka zarwana
wiecie że tego posta piszę od 10.30
(ale nie mam tak jak u Kasi problemów z netem
) tylko najpierw przyszła pani która chce u nas sprzątać, a później pan (nie, nie on nie chce sprzątać
) który zamontował u nas cyfrówkę multimedii( i to nic że mamy już kablówkę, mało tego mamy też drugą cyfrówkę tp-sy- bo z niej mamy necika) - no ale żadna nie ma programu foxa life (a ta oczywiscie ma)
Kasia ale masz fajnego rozbójnika - przede mną jeszcze taki numery zapewne
a co do imion to moja kuzynka nazwała swoją córeczkę- uwaga- Scarlett (dokładnie tak jak się pisze)

i żebyam ona miała jakieś tam zagramaniczne nazwisko, a tu nie rodowite polskie w stylu scarlett kowalska
szok co????
idę małą usypiać
Kinguś wczoraj byłam z doskoku bo jednym okiem oglądalam film (a z podzielnością uwagi to u mnie jakoś kiepściutko
) a najgorsze jest to że film glupi jak cholera
a ja głupia myślałam że chociaż zakończenie powieje jakimś intelektualizmem
no i nocka zarwana
wiecie że tego posta piszę od 10.30
(ale nie mam tak jak u Kasi problemów z netem
) tylko najpierw przyszła pani która chce u nas sprzątać, a później pan (nie, nie on nie chce sprzątać
) który zamontował u nas cyfrówkę multimedii( i to nic że mamy już kablówkę, mało tego mamy też drugą cyfrówkę tp-sy- bo z niej mamy necika) - no ale żadna nie ma programu foxa life (a ta oczywiscie ma)
Kasia ale masz fajnego rozbójnika - przede mną jeszcze taki numery zapewne

a co do imion to moja kuzynka nazwała swoją córeczkę- uwaga- Scarlett (dokładnie tak jak się pisze)

i żebyam ona miała jakieś tam zagramaniczne nazwisko, a tu nie rodowite polskie w stylu scarlett kowalska
szok co????idę małą usypiać