reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
no proszę z wieczora ostatnio a z rana pierwsza gdzie wy dziewczyny się podziałyście :confused: ja rozumiem że weekend się zaczął ale żeby mnie tak samą zostawić :dry:

u nas nie dobrze,Alan ma rozwolnienie i to nie zbyt fajne,byliśmy z nim u lekarza i jak do poniedziałku nie przejdzie to obawiam się że czeka nas szpital :-(i stracił totalnie apetyt.Złapał chyba w przedszkolu jakiegoś wirusa,musiał coś zjeść i niestety biedactwo się męczy :-(

miłego dnia laski życzę my nie długo mimo Alana sraczki heh idziemy na zakupy,mam nadzieję że żadne nieprzyjemności nas nie spotkają :-)

Hej!!!
My od rana poza domem:-) spacerek, zdjęcia..:tak:
teraz jestesmy po obiedzie, chłopcy śpią :happy:

Wieczorem wychodzimy na imprezkę wiec nas nie bedzie, a do Filipka przychodzi babcia.
Miłego weekendu dziewczyny!!;-)
Pozdrowionka

ufffffffffffffffffffff...............-ale produkcja!! -i niby BB nie działało...:-D:-p
cego ta się nie zrobi......:-D:rofl2:
u nas dziś piękna pogoda-świeci slonko ptaszki ćwierkają nam na płocie i nawet dzięcioł przyleciał i nawala w drzewo że aż go w domu słyszę :tak:
mój mężulo wozi drzewo z lasu boję się o mój trawnik-bo aż 4 przyczepy....wielkim ciągnikiem wiozą-tzn.nie od razu ale jak oni przejadą mi po trawniku to tylko szyny wyjeżdzone zostaną po tym ciągniku.bo woda stoi na trawniku,-tak wszystko się topi.i robi się wiosennie!!! -nareszcie :tak:
dziś byłam na zakupach -kurcze nowy sklep u nas otworzyli -"świat udanych zakupów" się zwie...ale jazda-ludzi fulll!!! a ceny :szok::szok::szok::szok::szok: -ludzi z niedowierzaniem pytali czy to dobra cena????-jaja jak nie wiem??? :-D:-D:tak::tak:
kupiłam sobie 3 bluzki,i ozdoby wiszące na okno-bo ja lubię takie POPIERDUŁKI :-D:tak::-) naprawdę byłam w szoku -ceny superowe.
np.bluzka tunika 10zeta....:tak::tak::tak::tak: i jakie fajne..:tak::tak::tak:
potem poszliśmy do innego -dziecięcego kupiłam Kubciowi piżamkę ze skubim....
i galotki.
łącznie po tych sklepach i ze spacerkiem na placu zabaw zeszło nam prawie 5 godz.
najlepiej w biedronce -Kuba był taki grzeczny (już nie było koszy)-tyle ludzi -na początku wpieniło mnie to bardzo -bo teraz sobie pomyslałam jak ja zakupy zrobię z Kubą na rękach?????
ale weszłam i pomyślałam co ja -nie będę go nosić-kazałam dać sobie rączkę i -tak chodził ze mną po sklepie-oglądał sobie różnae żeczy jak ja wybierałam...był bardzo grzeczny!!!!:tak::tak:-w końcu dotarł do zabawek-no i za dzielność kupiłam mu telefon.:tak::-)-no to już całkiem był w 7 niebie :-D:-D:-D i do kasy stał i robił halllo! :rofl2:-wszyscy się patrzyli na niego jakby dziecka nie widzieli.....:baffled:
no my już po obiadku.najadłam się i nie wiem czy dam radę kolację wciągnąć?
Kuba zasnał mężuś z tym drzewem walczy -a ja mam chwilkę dla siebie!:-p
idę poczytać

No to nareszcie mam czas wpaść. Kinga mi dzis uświadomiła że nie pokazałąm Wam jeszcze moich skarbeczków wiec juz sie poprawiam
1. Amadeuszek po popołudniwej drzemce z odciśniętym czymś na czułku ;-)
2. 3cie urodzinki Oliwierka i roczek Amadeuszka wypaśna imprezka była :tak:
3. jeszcze raz Miniutek
4. i jeszcze raz
5. A to nasza czwóreczka na imprezce w październiku
5. Teraz Oliwierek
6. Olik

Załączniki

• luty 017.jpg
    luty 017.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 31
  • roczek 136.jpg
    roczek 136.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 29
  • roczek 152.jpg
    roczek 152.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 29
  • roczek 149.jpg
    roczek 149.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 30
  • f1f6993542.jpg
    f1f6993542.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 29
  • d259d8e3d3.jpg
    d259d8e3d3.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 31
  • e67b591794.jpg
    e67b591794.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 30
kasia super że zakupy Ci się udały,ja też bym chciała taki fajny sklep nie daleko siebie mieć hehe :-) No i jak okazja była to pewnie że trzeba było coś kupić:-)
syneczki 2 zdjęcia świetne,Ty super wyglądasz a dzieciaki boskie :-)

a my siedzimy całą familia i oglądamy TV :-)

Syneczki-piękne zdjecia macie!!! fajna z Was rodzinka!! :tak:;-) Gdziej jest ta miejscowość gdzie mieszkacie-bo coś mi to mówi ta nazwa ale nie mogę sobie zakumać z czym???-jakaś dichoteka tam jest znana??? -coś mi dzwoni tylko nie wiem gdzie?

Aga-pewnie że jak okazją to się bierze!!!-a ten sklep to na stałe takie okazje! :-)-więc się cieszę-mają tam też dla dzieci asortyment.-nawet fajny.

a gdzie reszta załogi????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry