reklama

Mazurskie mamy !!!

syneczki to ciekawy wieczór się zapowiada :-)

ja niestety zostałam już sama,synek śpi a mąż dostał rozwolnienia heheh i poszedł się położyć i tak o to w samotności przed laptopem spędzę sobotni wieczór hehe:-)

reklama
Nasza Wrzesnia jest w woj. wielkopolskim jakieś 50 km od Poznania i mniej więcej tyle samo mamy do Gniezna. Dyskoteka? fakt jesteśmy słynni :-D BEST się zwie :-) jednak nie potrafie powiedzieć czy sława warta świeczki, życie iprezowiczki zakończyłam jakieś hoho 7 lat temu? wyszalałam sie za wszystkie czasy i teraz mając niespełna 24 lata nawet nie chce mi się o tym myśleć.

witam
sobotnie wyjscie mineło nam fantastycznie:) jestem zadowolona.Za tydzień kolejne wyjscie:))
My niedawno wstalismy,jestem po sniadaniu i wybieramy sie niedługo na kawke do teściów:)
Miłej niedzieli zyczę!:tak:

witaj Misia :happy:
napisz nam coś wiecej o sobie i twoim dziecku:) Pisz kiedy tylko bedziesz miała ochote:tak:
pozdrawiam

MY po spacerku i po kawie
było milutko, zdjecia są na NK jak coś;-)
buziaki dla was

Marta super że mieliscie dzionek udany:) i spacerujecie sobie, jasne bo pogoda śliczna:tak::-)

a co u reszty dziewczyn???
HELOŁ???:confused:

hej.wreszcie udało mi się do Was dostać!!! to od wczoraj internet nam nie działał-coś z neostradą albo teraz nie mieliśmy prądu!!!!-jakieś przeszło 3 godz. u nas dziś piękna wiosenna pogoda Kubuś był na 3 spacerkach.pojechaliśmy do moich dziadków gdzie e tej samej miejscowości jast hodowla krów-Kuba jak je zobaczył -tak do teraz mmmmmmmu woła :tak::-D
idę na razie poczytać co napisałyście.

reklama
Kasia super że i u was piękna pogoda zawitała:happy:
oglądałam pogodę i jutro ma też być pięknie:tak: Marta a my jutro na kawce się widzimy!;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry