kasiamaj
mama 2007/2010
u nas wycia ciąg dalszy!!!! -nie wiem co się dzieje? tylko cyc i nic więcej!!!
ja już nie wyrabiam!!!-powinien teraz mniej ciągnąć a jemu się coś poprzestawiało!!! a skoro usiądę do komp.zaraz na mnie włazi i bluzkę mi ciągnie-jak nie dostanie to w ryk i tak stoi i wyje!!! albo jeszcze gorzej zacznie piszczeć a ten pisk jest tak intensywny że uszy więdną i głowa boli!!!!
mam coś z gardłem drapie mnie i drapie-sysam jakieś tablety ale nic to nie daje!!!! do tego brzuch mnie nawala bo mam @ dostać!!!-koszmar!!!
syneczki-no ma już tyle!! i inne mu rosną!! pierwszy ząbek miał jak zaczął 4 miesiące to mu wychodziła dolna 1. (ale podobno ja też tak miałam)-może to genetyczne!?:-);-)
mam coś z gardłem drapie mnie i drapie-sysam jakieś tablety ale nic to nie daje!!!! do tego brzuch mnie nawala bo mam @ dostać!!!-koszmar!!!
syneczki-no ma już tyle!! i inne mu rosną!! pierwszy ząbek miał jak zaczął 4 miesiące to mu wychodziła dolna 1. (ale podobno ja też tak miałam)-może to genetyczne!?:-);-)

a że zaspana byłam to moja reakcja opóźniona polegała na...ponownym opadnięciu na poduszkę a mały już wtedy spał z cycem w ustach

bo maly z tych twardzieli był i za chiny ludowe oddać cyca nie chciał ojcu