reklama

Mazurskie mamy !!!

u nas wycia ciąg dalszy!!!! -nie wiem co się dzieje? tylko cyc i nic więcej!!!
1003.gif
ja już nie wyrabiam!!!-powinien teraz mniej ciągnąć a jemu się coś poprzestawiało!!! a skoro usiądę do komp.zaraz na mnie włazi i bluzkę mi ciągnie-jak nie dostanie to w ryk i tak stoi i wyje!!! albo jeszcze gorzej zacznie piszczeć a ten pisk jest tak intensywny że uszy więdną i głowa boli!!!!
mam coś z gardłem drapie mnie i drapie-sysam jakieś tablety ale nic to nie daje!!!! do tego brzuch mnie nawala bo mam @ dostać!!!-koszmar!!!

syneczki-no ma już tyle!! i inne mu rosną!! pierwszy ząbek miał jak zaczął 4 miesiące to mu wychodziła dolna 1. (ale podobno ja też tak miałam)-może to genetyczne!?:-);-)

reklama
witam
u nas jest śliczna pogoda dziś:-)
mam troszkę roboty w domu także na bb będę zaglądała od czasu do czasu a jak ogarnę chatkę to idziemy z młodym na spacer bo jest fantastycznie!

kasia współczucia z tym cycem,no i musisz wytrzymać ten dzień bo pewnie dzieciak na zły nastrój dziś ale pewnie jutro mu przejdzie :-)
tosika a Ty babeczko pisz częściej bo o nas zapomnisz :rofl2:

wszystkim życzę miłego dnia:-)

dziś jedziemy po poł do alergologa z Kubą.

no co Wy-?-gdzie jesteście -hallo!!!

jakoś zgrać się nam jest trudno!!!

Tosika-gratuluję nowego prezydenta miasta :tak::-);-)-bo słyszałam że wybrany... i pisz co tam ta teściowa nabroiła....

kasiamaj jak sobie przypomne swoją walkę z odstawieniem Amadiego od cyca a było to z jakieś 2 tyg temu ehhh koszmar. Tak to jest jak rok dzieciaczki są z cysiem za pan brat... tak więc od tych dwóch tygodni nie pije no aż tu nagle wczoraj w nocy sam sobie bluzke podniósł i zassał się a nie budzi sie w nocy od kiedy skończył 6 miesięcy :szok: a że zaspana byłam to moja reakcja opóźniona polegała na...ponownym opadnięciu na poduszkę a mały już wtedy spał z cycem w ustach:dry:

hejka ja mam usprawiedliwienie bo ja przy poniedziałku to zamieniam się w sprzątaczkę mojego domu i na bb jestem tylko z doskoku:-)

kasia dobry klaun hheh od razu uśmiech na twarzy jest :-):-)

reklama
Hejka laseczki!!
A ja dzisiaj miałam zabiegany dzień, najpierw fitness z ranca, później spacerek, obiadek, za chwilę jadę odebrac malego z angielkiego , musimy skoczyć do alfy i jak wrócę to kąpiel i jeszcze mam trocę papierkowej roboty:no:
a co do cyca, to jak Kasiu karmilam Kornelka 2,5 roku:-p bo maly z tych twardzieli był i za chiny ludowe oddać cyca nie chciał ojcu:rofl2: ale u nas szybko z dnia na dzien zrezygnował, zobaczę jak teraz będzie:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry