reklama

Mazurskie mamy !!!

a ja witam z wieczorka
jak w poniedziałek siedzę sama z Alankiem,mąż będzie za około godzinkę :-)

tosika to zabiegany dzień dziś masz,nie pozostaje nic innego jak życzyć udanego dnia który z resztą już się kończy :-)

a reszta dziewczyn zapomniała o nas :confused:

reklama
no to jestesmy po wizycie i jeszcze na jej myśl jeżą mi się włosy!!!!-
babka zaczęła przyjmować od 15:30 -my mieliśmy 21 numerek-no to powiedziałam do męża że nie musimy jechać na tą 15:30 -bo po co czekać tyle czasu aż do 21 numerka-pojedzmy tak na 16:30 i jeszcze będziemy czekać.....no bobra pojechaliśmy.na miejscu J poszedł wybadać sytuację jak się sprawa ma-przychodzi i minę ma dziwną!!!!-mówi że przed nami jakieś 20 osób a była już coś przed 17-tą!!!!:szok::szok::szok::szok:-zdenerwowałam się strasznie!!!-weszłam tam do poradni i co słyszę....-siedzący tam ludzie odbąkują-że to nie jest na numerki,tylko jak kto przyjdzie!!!-osz...jakby mnie ch*** wzięła....to skoro nie jest na numerki to po jasnego groma one są i jak człowiek rejestruje to po co gościówa mówi tak na tego i tego taki i taki numerek!!!!!szokoza normalnie!!!-niedawno wróciliśmy!!!!Kuba to już mi spał na rękach -bo oczywiście taką mamy kulturę że sami ludzie się nie domyślą żeby np.matce z dzieckiem na rękach miejsca ustąpić-siedzą takie konie po 18 lat i głupie uśmieszki puszczają jak się dziecko karmii cycem na stojąco!!!-bo oczywiście wielce królowie d....za przeproszeniem nie ruszą!!!! -to mała dziewczynka-nie wiem ila miała 12latek...??? może mniej....podeszła i powiedziała -niech pani usiądzie koło mojej mamy ja postoję!!!! -dziecko ustąpiło swoje miejsce żebym usiadła a reszt nic!!!
w końcu mój J się zdenerwował i grandę zrobił -do tych chłopaczków co tacy weseli byli.....głupio im sie zrobiło i choć nikogo nie było zwolnili 4 miejsca -potem jeszcze doszli ludzie.
co do wizyty i diagnozy -to pani doktor nie wiedziała konkretnie co Kubie dolega? kazała karmić cycem jak najdłużej się da jeśli mały ma predyspozycje do bycia alergikiem...-więc na razie nici z odstawiania...zobaczymy ja testy wypadną??
dała nam skierowanie do Ameryki k.Olsztyna na wykonanie testów z krwi? (wiecie na czym to dokładnie polega?-pobiorą krew i już wszystko wiadomo?) jutro będę dzwonić w sprwie ustalenia terminu ich wykonania.-zobaczymy? jak to będzie?

Marta-jeśli chodzi o pierwszy ząbek -to Kuba miał w wieku 4 miesięcy a do 6-ciu karmiłam go wyłącznie cycem-nie dostawał nic innego.czy mam za słabe mleko -raczej nie...on po prostu myślę że sie leloni do mnie-bo lubi się przytulać robi wtedy TULI TULI i już mu dobrze -wszystko wtedy przechodzi-każdy ból....każda ranka i nabity guz już nie boli jak mama tuli...może teraz to taka reakcja na kolejne wychodzące ząbki? -nie wiem?

Misia-fajnego masz synka!!!-jaki blądasek :-):tak: nasze miejscowości masz pod AVATAREM napisane.

hejka
Misia24 fajnie że do nas dołączyłaś:-) a synka masz cudownego:-)
Ja mam na imię Agnieszka i pochodzę z Iławy tj.woj warmińsko-mazurskie ale obecnie mieszkam w Anglii a synkiem Alanem i mężem.
A to mój mały szkrab Alan :-)
f7010d9dd11b9c13med.jpg

Ostatnia edycja:
Kasia mocno współczuję takiej sytuacji,niestety ludzie w Pl tacy chamscy są i to co raz częściej się ich spotyka..ach szkoda gadać.Ja to pewnie na Twoim miejscu to awanturę bym urządziła na całą przychodnię bo ja pewnie cierpliwosci bym tyle nie miała co Ty.
Koniecznie napisz co i jak z tymi badaniami bo sama ciekawa jestem jak to w Pl jeszcze działa ?

oj...dziewczyny już ja bym grandę zrobiła!!!!!-na 4 zagony że u siebie byście mnie słyszały!!!!
ale to nie była przychodnia tylko szpital a ten gabinet znajdował sie obok wejścia na oddziały dziecięcy i noworodkowy!!! -więc nie chciałam grandy robić coby malutkich dzieci nie wystraszyć swoim -"darciem mordy" :zawstydzona/y::wściekła/y:-bo taka była wściekła że mi uszami para leciała!!! -modliłam się zeby nie wybuchnąć!!!!

dostaliśmy jeszcze jakąś maśc do smarowania CHOLESTEROLOWĄ i dalej mamy brać ten ZYRTEC -2x5kropli.
co do tej maści to nie wiem co to za ustrojstwo-ale na twarz można smarować!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry