reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
to dzień kobiet masz fantastyczny hehe :rofl2:
ja mojemu wspominałam o bluzce na urodziny i kolczykach na dzień kobiet ale jak na razie jest cisza więc poczekam do czwartku a potem do niedzieli i się okaże czy pamięć ma dobrą czy jednak pamięć trzeba leczyć hehe

no tak jak zwykle:wściekła/y: jak jestem to wy już śpicie:wściekła/y::-p

Kasia to co przeszłaś, to mi epoką PRLu powialo:angry: Biedactwa:-( Całuski od cioci:happy: Kochaniutka test z krwi są przede wszystkim dla maluszków, bo są ruchliwe i nie rozumieją dlaczego mają się nie ruszać, jak się na rączce wkrapla różne alergeny:tak: i to nic nie boli a dobrze że dała ci skierowanie do tej Ameryki, bo tam są naprawdę dobrzy fachowcy:tak:
Martunia napewno dostaniesz dobrą prace:-) bo ty mundra babeczka jesteś:-)
Aguś ja też zastanawiam sie czy mój stary będzie pamietać o 8 marca, moze mi sie dostaniee goździka i rajstopy :-p( pamiętacie te czasy??):-D
acha Kasiu myślę, ze mieszkańcy będą zadowoleni z Piotra, bo z niego fachowiec jest dobry (tylko obawiam się jak tam będzie u niego z polityą), bo on politykiem to nie byl, a nie raz przy takich urzędach trzeba być politykiem:tak:

Witam z rana
Dziś czuję się fatalnie,wszystko mnie boli i nie wiem dlaczego,myślę że może pogoda ma na to wpływ bo dziś u nas pada lekka mżawka i jest pochmurno ale tak to bywa na wyspach.

Aguś ja też zastanawiam sie czy mój stary będzie pamietać o 8 marca, moze mi sie dostaniee goździka i rajstopy :-p( pamiętacie te czasy??):-D
ja młodziutka jestem ale pamiętam doskonale jak moja mama dostawała takie właśnie prezenty o których piszesz Monika i niezła beka teraz z tego jest że hej :-D

wszystkim życzę miłego dnia!

reklama
witam panie!!!
Kuba mi śpi -wstał dziś o 6:20 z minutami....
dodzwiniłam się -testy mamy 9kwietnia. między 8-a -9 rano. na czczo i do tego mamy zabrać mocz do badania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry