reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
kasiu to miłego aerobiku :tak::-) i nie przemęczaj się kochana bo nie będziesz miała siły na pisanie na bb :rofl2:

a my już po obiadku(frytki) i już posprzątane,teraz lecę powariować z moim szkrabem :rofl2::-D:-)

miłego popołudnia!

Syneczki świętą prawdę napisałaś!!!:-) Cmokaski dla Ciebie!! Jestesmy po to aby się wspierać i cieszyć z naszych drobnych/większych sukcesów:tak:

a ja mam totalnego lenia po obiadku:-p
Aga zaraz kurier zapuka do ciebie z moimi klopsikami:rofl2:

Antosia leży na macie i obserwuje mamusię, a ja myslę jak myknąc niezauważalnie do kuchni o kawusię sobie zrobić??:-p Bo ta nasza zołzalina jest strasznie towarzyska i nie lubi siedzieć sama:dry::-)

A mnie wkurzył mój mąż jescze mąż jutro składam pozew o rozwód przyszedł że niby do małego wkurwił i poszedł a pózniej zadzwonił już byłam tak wkurzona że zaczełam krzyczeć do słuchawki a on do mnie ze jak taka jestem to małemu krzywde zrobie i że wyrzuce go przez okno i że mi go zabierze nie moge pisać bo mi przez łzy nic nie widze a i w sobote po niego przyjdzie a jak mu go nie dam to przyjdzie z policją a on ma praawo

miśka co Ty piszesz kochana?on nie może zabrać Ci dziecka,pamiętaj że prawo zawsze na pierwszym miejscu stawia matkę.Co się dzieje,jak chcesz to pisz.....ja jestem na bb więc może dodam chociaż troszkę otuchy.

dzień dobry kochaniutkie!!!!
Kubuś śpi -no to sobie trochę w necie pobędę-muszę dziś sporo zrobić łazienkę posprzątać i pomyć podłogi,-kurcze a tak mi się nie chce!!! -do tego jakaś taka pogoda wstrętna! i @ dostałam.brzuch mnie boli.

teddie.gif
idę poczytać co napisałyście jak mnie nie było-czy ktoś o mnie pytał?-czy zapomniałyście o mnie?:-p

Misia-witaj-mam nadzieję że dziś już lepiej choć troszkę się czujesz!! z tą tarczycą to Cię rozumiem -sama miałam nadczynność-piszę miałam -bo już nie mam dali mi jod (nie miałam operacji)-wyniki też miałam szokujące!!!wtedy. i teraz mam niedoczynność :-):-):-)-jak nie jedno -to drugie=widzisz.....ale obecnie mi lepiej niż z tą nadczynnością!:tak:-mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży i będzie dobrze-życzę Ci tego!!!!

Marta-no właśnie za miesiąc-poczekamy i zobaczymy co tam wyjdzie-hmmm.lepiej żeby nic nie wyszło!!!!:tak:jak Twój Kubunio?

Kinguś-a gdzie Ty się podziewasz?

reklama
HALLO HALLLO HAAAALLLLLLLLLLLOOOOO -HOPPPPPPPPPPPP HOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPP
potrzebuję pomocy!!!!!

koleżanki mi się zagubiły!!!!!
może ktoś je widział....????
zagubione posługują się nickami :
-tosika
-Kinga
-Atra
-Agnieszka
-Syneczki
-Misia
-Nineczka
wszystkie osoby -które miały jakiś kontakt z zaginionymi bądż widziały poszukiwane osoby -proszę o kontakt

kasiamaj z góry dziękuję!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry