reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
kasiu to współczuję kochana,ja walczę z katarem już chyba miesiąc :dry:

a gdzie Kinga przecież ona jest babą naszego forum a tu już drugi dzień jej nie ma hmmm:confused:
a Marta gdzie halo :confused:
nie wspominając o tosice że wpada i wypada tylko... :confused:
a nasze nowe koleżanki gdzie :confused:
liwus też o nas zapomniała :confused:

jak masz możliwość to kup krople OLBAS-pomagają
kasiu a czy to Polski produkt bo jeśli tak to niestety nie mam możliwości zakupu tu tego leku bo nie ma tu Polskich aptek.W aptekach angielskich pewnie coś by się znalazło na katar ale ja wciąż liczę że mi przejdzie :rofl2:

a tak poza tym to jutro na 9.30 idę z młodym na bilans dwulatka hehe Alan ma już ponad 2 lata ale dopiero teraz nas zaprosili na spotkanie i wiecie co jest tu fajne że każde dziecko jak przejdzie taki bilans to dostanie 15 książek do czytania w języku angielskim ale są na prawdę fajne,widziałam kilka na ulotce także jutro jeśli dostaniemy to się pochwalimy :tak::-)

cześć dziewczynki!!
Aga trzymam kciukasy za bilans:tak: a olbas to chyba nie polski lek jest...
Kasiu czekamy na dobre wieści z Ameryki:happy:
a nasza Marta i Kinga to gdzie??? Pewnie wspólną sesję zdjeciową pstrykają:rofl2:
Liwka usprawiedliwiona ale tylko do 14tej:-p
a ja buszuję teraz z małą, Tosiula przeszczzęśliwa bo dzisiaj na obiadek rybkę miała (i powiem wam, ze ona za rybkę pochlastać sie da):-D - jednyna potrawa którą mój niejadek uwielbia (no oprócz oczywiście kisielku):tak: a dla nas przygotowałam na obiadzio pulpeciki w sosie pomidorowym:-)
a na jutro muszę zrobić muffinki bo mnie sie zapowiedziala Liwka i dwie kloeżanki (oczywiscie z BB):rofl2:

tosika to podrzuć mi troszkę obiadku bo mi się robić nie chce,mam lenia jak cholera,młody zasnął a ja chyba frytki zrobię.
Fajnie że będziesz miała jutro towarzystwo :-)

Kinga faktycznie niezastąpioną babką jest ale nie myślałam ze tylko ja jestem od niej uzależniona :-D Ponieważ ona nie dotarła do was to informuje ze żyje :tak: ma sie dobrze :tak:właśnei wybiera się ze swoimi chłopcami na obiad :tak: i będzie udane wyjscie :tak: kurcze fajowa dziewczyna z niej nie? :-D Kinguś pamiętaj każdy ma gorsze dni a my jesteśmy po to żeby je poprawiać zgadzacie się dziwczyny? ;-)
Agnieszka.kk dziekuje za miły komentarz na nk :-D

Moje pociechy śpią a nie zdarza sie to za często zeby w jednym czasie garowały moje pączusie więc ja sobie piwko otworzyłąm i tak sącze dodaje fotki na nk i czekam na rozwój wydarzeń :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry