reklama

Mazurskie mamy !!!

witam jestem i ja
dziś cały dzień na dworze,pogoda fantastyczna:-)
byliśmy również na zakupach,kupiliśmy kilka ciuszków dla młodego,szukalismy botów ale nic ciekawego nie znaleźliśmy i ogólnie miło spędziliśmy dzień :-)

reklama
witam wieczorową porą:)
My zaczelismy oglądac horror na HBO:-)
Filip biega w piżamie jeszcze.

Misia no pisz wiecej nie wstydź się;-):-)
Marta wziąć aparat???:rofl2: Milego wieczorku

No nie znów taka cisza przecież jaaaaaaaaaaaaa wparowałam z wielkim hukiem nie słychać? :rofl2:
Kinga co za avatar :-D normalnie oczu nie mozna oderwać a jestem kobietą ;-)
Dziewczyny zazdroszczę wam tej ślicznej pogody u nas plucha i nic sie nie chciało :no:

Dziewczyny a ja dziś bardzo zajęta mężem i dzieckiem byłam także sorki za nie pisanie,teraz mały śpi a ja mykam do męża troszkę się poprzytulać :tak:;-):-)
miłego wieczoru życzę :-)

k****************** tyle napisałm i sie skasowało:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
w takim razie skrót robie:wściekła/y::wściekła/y:
Misia witaj i pisz skad jestes i dziciaczku swoim??? Bo my takie ciekawe baby jesteśmy:-p
Kasia ja też miałam problemy z netem ale w piątek, nie moglam posta napisać, cały czas mi jakiś durny komuniakt się wyświetlał:crazy: a co do zkupków to też w sobotę byłam i kupiłam Tosi śliczne spodenki ( z 69 na 30zł przecenione- super co??) i do tego przepiekną ale to przepiękną sukienusie (na zamknięty wkleję) ale kurka kosztowała 99:-( ale nie mogłam jej się oprzeć normalnie cud, miód a co by mi Tośka do wakacji nie wyrosła z niej:no:
Syneczki fajniutka babeczka z cieie, syneczki i mąż też ciacha to jeszczez do kompletu coruni wam brak:tak:
Marta ey to normanie niesamowicie jesteście:-D normalnie nie u:-Dsiedzicie w miejscu:-D
Kinga imperzuj, imprezuj bo do lata mało czasu zostało:rofl2:
a co do avatara to Syneczki racje mają, normalnie zaabsorbował mnie tak, ze oglądałam z każdej strony, obracałm swoim laptopikiem, i nie mogłam dojrzec o co biega a że ciekawość przogromna to prawie po lupę do syna chciałam lecieć:-p ale w ostatnim momencie zjarzyłam, o cco biega, normalnie JA TEŻ TAKIE CIEM:rofl2::-D:-p

a mój Kuba wyje od rana-wstał o 6 -ej i co chwila marudzi!!!!

384.gif
u nas pięknie na dworze -wczoraj nawet udało mi się zobaczyć przebiśniegi. -zrobiłam fotkę (jak byliśmy na spacerku ) to potem Wam prześlę.
muszę też na zakupki pojechać bo chleba w domu nie ma....obiad mam od wczoraj to dziś mam laby i nie muszę robić.ciekawe jak dziś bedzie z internetem????? mama nadzieję że już dobrze???

reklama
kasiamaj Tój Kubuś ma 14 miesięcy i 15 ząbków? :szok: jestem w ciężkim szoku. Mój Madi ma 12 miesięcy i 7 ząbków a góruje nad swoimi rówieśnikami. No patrz jakie to forum potrafi zaskakiwać :-p
tosika dziękuję miło mi :tak:;-)

U nas dziś znów niezaciekawie zazdroszcze kasimaj wustrzeliła bym się z dziećmi na spacer a tu klops kolejny dzień w domu.:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry