reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
syneczki a Oliwierek jeszcze smoczka ciągnie?

mój szkrab właśnie zdoił się w gacie już 2 raz dziś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zastosowałam metodę nie zakładania pampersa na dzień,nocnik stoi na widoku i co chwila pytam się czy chce siusiu a on że nie a tu proszę niespodzianka już drugi raz go przebieram i jutro znowu pranie będzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mój szkrab właśnie zdoił się w gacie już 2 raz dziś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zastosowałam metodę nie zakładania pampersa na dzień,nocnik stoi na widoku i co chwila pytam się czy chce siusiu a on że nie a tu proszę niespodzianka już drugi raz go przebieram i jutro znowu pranie będzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cierpliwość popłaca :tak:;-) bez nerwów na spokojnie tłumaczyć.. :blink: Chociaż u nas Filip czasami dostał w tyłek za sranko w gatki.. :sorry2: i też zadziałało

Kinga u nas Alan jeszcze ani razu kupska w gacie nie zrobił i na nocki też nie ale za to siku tak a najczęściej leje w gacie.Kiedy jest czas że siedzi na nocniku to jest dobrze czasami zrobi czasami nie a jak nie to tylko jak wstanie mija chwila i leje.Też czasami lanie dostanie...lecz on sika nadal.

a widziała kilka razy jak Filipek siedzi na kibelku.Kupiłam też taką nakładkę i Alan nie chce na niej siedzieć.Jaką metodę zastosowaliście Kinga ze Filipek bez oporu siada na wc?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry