reklama

Mazurskie mamy !!!

hej babuchy wstręciuchy.....idę poczytać co napisałyście...wreszcie mam lekturę :-D:tak:
EDIT;-

Syneczki-gdzie porwało Ci te numery GG?

Tosika-nie nie w lesie...zamulamy w domu-taka pogoda u nas że nie byliśmy na dworze-szaro buro i ponuro!!!!!-z tym listem to masz racje!!!!-trzeba chyba???

Ostatnia edycja:
reklama
Zapomniałąm napisac ze byłąm dziś z Amadeuszkeim na szczepieniach. Biedak mi się zestresował na poczekalni i tylko patrzył tymi swoimi wielkimi oczkami :baffled: a w środku hmmm śmiał sie z pewnego Kryspinka takiego prawie 2 latka jak on płącze i nagle trach jak sie nie zawziął nie szło go ani zbadać ani tym bardziej zważyć. Lekarz mama taka i pielęgniarka były potrzebne :-D:-p

tosika hmm to raczej taka praktyka nie praca. Raz czy dwa razy na miesiąc jade do kancelarii adwokackiej. Tam mecenas daje mi do napisania jakieś pismo procesowe czy pozew robie to w domu nie musze przy tym dzieci zostawiać z nikim sama czynnie uczestnicze w ich wychowywaniu a mimo to mam kontakt z połświadkiem prawniczym :-D żyć nie umierać. Chyba dlatego tak mi poszedł na rękę ze względu ze sam jest tatą 8 miesięcznego Julianka a dodam że ten mecenas ma 30 lat i jest nieziemsko przystojny :-D:-D:-D kto by pogardził taką pracą??? bo ja nie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kasiamaj a bo mi mój laptopik padł śmiercią naturalną i żerowałąm na brata a od wczoraj mąż przywlukł mi z pracy taki mały fajny typowo damski. Jutro będe już miałą swój spowrotem a tak się do tego małęgo przywiązałąm :-p tak więc musiałąm nowe gg zainstalować i lista kontaktów uciekłą ale ludziska sie poodzywali i wszystko gra :tak:

Syneczki-no to ok-że już wszystko gra.:tak:;-)
Marta-tak tak czytaj....co tam się u Was działo -opowiadaj szybciorem.:-)

moje chłopy się bawią na dole-a ja ...buuuu..mam jakieś wzdęcia straszne tak mnie brzuch nawala..................bbbbbuuuuuuuuuu:wściekła/y:

Kinguś wrażliwiec z ciebie ;-) a moze to jednak coś innego (ktoś):-D
Ja też wpadam powiedzieć dobranoc spokojnych i kolorowych snów dal wszystkich :tak:;-)

Marta no nareszcie!!!!!!! Wiesz jak się zamartwialam:tak: Klapsy normalnie!!:angry:
Kinia jak nic huśtawki nastrojów:-p a jak mi jescze powiesz, ze rozpłakałaś się na jakiejś brazylijskiej telenoweli, to na bank......:rofl2:
Aga a coś ty taka mało wypisana (czyt. wygadana):rofl2:
Kasia musisz jak nic zmajstrować sobie dziewczynkę, bo na razie w mniejszości jesteś:-D
Syneczki a nie potrzebujecie asystentki:-D:-p:laugh2::laugh2::cool2::yes::rolleyes2::rolleyes2::wink::elvis:

reklama
Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry