reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Halo Hallo Haaaaaaaaaaaaalllllooooooooooooooooo :baffled::dry:
Hmmm ide kawusi sobie zrobić takiej parzonej z cukrem i mleczkiem i do tego ciasteczka powcinam Madi śpi Oli ogląda bajke o traktorku mam wielki wyrzut że sie nie ucze ale jakoś nie moge się zebrać...
Na dodatek wszystkie numery gg mi porwało i czuje sie taka samotna :-(

syneczki to masz chwilę spokoju :-)
ja właśnie ogarnęłam dom i wstawiłam pranie i chyba też kawusię będę robić ale po ciasteczka muszę iść do sklepu,niestety szafka ze słodyczami pusta dziś jest :blink:

a co u reszty?

aleście się rozpisały:baffled: :-D
a ja po wczorajszym aerobiku mialam straszne zakwasy (dziwne bo już 4 raz byłam, a dopiero wczoraj dopadły mnie zakawsy:confused:), później zakupki i wieczorem kumpela zaszła- mieszkamy niedaleko siebie, a z dwa m-ce się ni widziałyśmy:-)
dzisiaj musiałam się pospełniać zawodowo:rofl2: bo M powiedział 'koniec i basta' i muszę niestety pracować na dwa etaty; kura domowa i inne takie tam prace:-p
Kinga jak tam spotkanie??
Kasik wy pewnie po lesie buszujecie:rofl2:
Aga a co u Ciebie??
Syneczki a ty zawodowo pracujesz??
no i powiedzcie co z resztą naszych czarownic się stało?????? a mianowicie z Martą i Liwką??? Kasiu chyba jakjiś list gończy trzeba wysłać:rofl2::-D

tosika wiesz spotkanie z fotografem przełożone bo coś mu wyskoczyło:sorry2::-( no ale nic nie ucieknie spoko.. Na pewno zdam relacje jak bede po.:tak:
Na ZAKWASY najlepiej połóż się na plecy i nogi wysoko do góry!!:tak:pomaga. (kres spłynie i krążenie sie unormuje)
a co to za praca hm??? :blink: co on tak cie do roboty goni! :-D;-)

Syneczki ucz sie ucz!!:tak:;-) wiesz że musisz. ja juz na gadu dałam ci znać:)

A ja byłam dziś na spacerku z Filipkiem i potem u Marty na kawce :happy: było milutko jak zawsze. Martuś thx;-) a zdjęcia ze spacerku na moim fotoblogu:tak:

Teraz ide obiad kończyć bo niedługo M wróci... :blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry