reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej Dziewuszki!!
Tak tak wiem dawno mnei nie było.
Ale "obskoczyć " wszystkie fora w jeden wieczór to graniczy z cudem.
W poprzednim tygodniu mielismy z Adasiem objazdówkę po koleżankach także nawet nie miałam siły. No a jak już się doczłapalam do neta to ustalałam wzory pieluszek wielorazowych które kupuję oraz MT.
Ten tydzień zapowiada się podobnie jutro jedziemy do kolegi Adasia , we wtorek zapene lekarz , w środę do drugieg kolegi , w czwartek trochę odpoczywamy ( czyt.matka odgruzowuje chałupę) a w piatek na basen do Pasłęka lub DObrego Miasta.
Także same widziecie że aktywnie spedzamy czas.
Ponadto kupiłam młodemu butki i spodenki na wiosnę . ALe jutro wstawię.
Pozdrawiam

reklama
syneczki hmm dziwna sprawa z tym egzaminem,może pijany był egzaminator hrhrh :-) ale trzeba być dobrej myśli,daj znać co tam wyszło no i jak wyszło źle to kiedy poprawka.
liwka fajnie że się odezwałaś,teraz wiemy że wszystko jest chociaż ok :-)
Kinga,Marta,Kasia no gdzie wy laski się podziałyście :confused:

tosika a co u ciebie babeczko ? :-)

Tosika-wskakuj na zamknięty!!!
co tak tylko na chwilkę.....
Aga-na zamknięty

EDIT:-znów mam list pisać-gończy????-tym razem na zamknięty wkleję!!!
ja rozumien że dziś święto macie ale co to za strajki???

Ostatnia edycja:
tosika kończe 5 rok :-D
agnieszka facet od początku na takiego zajoba wyglądał no i takim się w rezultacie okazał :baffled::dry: poprawka? a kto to wie on nam oczywiście nie powie bo niby dlaczego miał się zniżać do naszego poziomu:confused: jest róznica między wykształconym dyplomowanym prawnikiem a mam nadzieję przyszłym. No przecież to dwa odrębne światy...
kasiamaj oj nie będzie na 100% nie będzie.:-(

witam z rana kochane kobietki

ja jak co poniedziałek sama z synkiem przez cały dzień i dom do sprzątania mamy także będzie co robić :-) do czwartkowych zajęć nie muszę się uczyć bo idziemy z grupą do muzeum także będzie bardzo sympatycznie i oczywiście wezmę aparacik i pstryknę kilka fotek i wkleję na zamkniętym.

a co u was?jakie plany na dziś?

pozdrawiam i wszystkim miłego dnia życzę!

sie meldować:-D
Syneczki 5 rok, to już luzik:tak: nikt juz wam nie podskoczy (czyt. wykladowca) ja na 5 roku miałam praktycznie same seminaria:-)
Aga fajny blog, jak będę miała chwilę wolnego to sobie pooglądam:tak:

Kasik wybacz opieszałość, ale ja z temtem żółwim dopiero dzisiaj wylądowałam na bb:-D
Ja zaraz mykam na aerobiki:-) a co by pozbyć się pewnych fałdek:angry: i nie prezentować żywej reklamy Michelin:rofl2:

reklama
ChomikImage.aspx

Kuba dziś zasikał łóżko-i mam suszenie....jakoś mu przez pampersiaka wyleciało przodem bo i brzuch miał mokry :szok: (nie mylcie z tym panem u góry...bo ten to prezent dla Was :-D:tak:)
noc jakoś tak szybko mi zleciała-oj szybciutko....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry