liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Hej Dziewuszki!!
Tak tak wiem dawno mnei nie było.
Ale "obskoczyć " wszystkie fora w jeden wieczór to graniczy z cudem.
W poprzednim tygodniu mielismy z Adasiem objazdówkę po koleżankach także nawet nie miałam siły. No a jak już się doczłapalam do neta to ustalałam wzory pieluszek wielorazowych które kupuję oraz MT.
Ten tydzień zapowiada się podobnie jutro jedziemy do kolegi Adasia , we wtorek zapene lekarz , w środę do drugieg kolegi , w czwartek trochę odpoczywamy ( czyt.matka odgruzowuje chałupę) a w piatek na basen do Pasłęka lub DObrego Miasta.
Także same widziecie że aktywnie spedzamy czas.
Ponadto kupiłam młodemu butki i spodenki na wiosnę . ALe jutro wstawię.
Pozdrawiam
Tak tak wiem dawno mnei nie było.
Ale "obskoczyć " wszystkie fora w jeden wieczór to graniczy z cudem.
W poprzednim tygodniu mielismy z Adasiem objazdówkę po koleżankach także nawet nie miałam siły. No a jak już się doczłapalam do neta to ustalałam wzory pieluszek wielorazowych które kupuję oraz MT.
Ten tydzień zapowiada się podobnie jutro jedziemy do kolegi Adasia , we wtorek zapene lekarz , w środę do drugieg kolegi , w czwartek trochę odpoczywamy ( czyt.matka odgruzowuje chałupę) a w piatek na basen do Pasłęka lub DObrego Miasta.
Także same widziecie że aktywnie spedzamy czas.
Ponadto kupiłam młodemu butki i spodenki na wiosnę . ALe jutro wstawię.
Pozdrawiam
:-)
na którym jesteś roku?? acha glos oddany

poprawka? a kto to wie on nam oczywiście nie powie bo niby dlaczego miał się zniżać do naszego poziomu
nikt juz wam nie podskoczy (czyt. wykladowca) ja na 5 roku miałam praktycznie same seminaria:-)
i nie prezentować żywej reklamy Michelin