reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
tosika ciesze się że po kontroli z córcią wszystko oki:-) A piłaś to karmi black?? pychoto jak dla mnie!:-p
Dziekuje że popierasz mnie w tej dyskusji Miśki. ;-)
a co do moich zdjec to beda to zdjecia dla Hotelu Stary Tartak nowo wybudowany:tak:
A wczoraj jeszcze jedna robote dostałam na 18kwietnia sesja zdjeciowa w kościele dla nowożeńców!:rofl2:

Miłego dnia dziewczyny
My dziś do południa mamy w planie wypad z synkiem:) a wieczorkiem party again:-)

Hej hej!!! -baby jagi jedne!!!
247.gif

a wiec-u nas spokój-tzn.ja mam spokój-Kuba śpi a mężulo z drzewem walczy na dworze :-D:-D:-D:-D
potem ruszam na zakupki.ale młodego zostawiam -a co???-niech się tatuś zaopiekuje!!!

Tosika-cieszę się że malutka Taśka-tak ładnie mieści sie w normach-superaśna dziewczynka!!!-a jaka ja powśinoga?????-nonono-co tu mi zaraz ...:-D:-D:-Dto że ze wsi to co???:-D:-D:-D:-D oj Tosika???:-D:-D:-Dfajnie że obudziłaś swojego-a co....jak tam wczorajsze koreczki?-mógł sobie w uszy wsadzić to by się nie obudził :-D:-p:-D:-p-bo ja mam zamiar często Wam takie jaja wysyłać....
6m.jpg

Misia-jakieś zagmatwane mnie się to wydaje.........-i dziwne trochę.(ta cała Twoja historia) ale niech Ci będzie...a czy możesz dołączyć-hhhmmmm....najpierw.-pisz coś o sobie. i do nas...jak bedzie- jak trzeba to czemu nie masz dołączyć.....

Arta-jak tam sobota ?-co porabiacie?

Ostatnia edycja:
Nie bede rozpisywala sie co do spr.miski i nie oburzam sie,ja i tak mam swoje zdanie ktorego nikt nie rozumie. I nadal Kinga uwazam ze nie masz racji mimo ze dziewczyny cie popieraja.Ja nie boje sie mowic tego co mysle i ja na ten temat koncze.Milego dnia laski :-)

I w końcu nadrobiłam zaległości w czytaniu :-)

Kinga - gratki i 3 mam kciukasy za świetną robotę.Kto wie może jak dobrze się spiszesz to staną przed Tobą nowe możliwości :tak:;-):-) i udanej imprezki życzę.
Marta - pewnie świętuje i ma prawo w końcu jej święto dziś.Dywanik super a tak z ciekawości ile za niego dałaś? Wycinanki- rewelacja :-)
Kasia - Ty to rozweselacz jesteś.I zamiast pomóc mężowi to Ty na bb siedzisz ;-):-)
Tosika - cieszę się ze córeczka zdrowa i waży ekstra dobrze.A tak poza tym to co słychać u Ciebie babeczko bo ostatnio mało zaglądasz na bb? ;-):-)
syneczki 2 - Ja oglądałam ten film.Uśmiałam się jak dziecko i świetny jest - polecam :-)
liwus - A Ty gdzie jesteś?dawno Cie nie było?Wszystko jest ok?Odezwij sie babeczko :-)

a u nas jest ok,siedzę sama z synkiem,mąż śpi.Dziś kupiłam Alankowi puzzle są świetne a mały zachwycony i układa je jakby je znał wcześniej a jeszcze nigdy tego nie robił :-):-)

hejka a wy gdzie się kochaniutkie podziałyście :confused:

laski u nas jest świetna pogoda także pewnie dzień spędzimy w plenerze,teraz mykam zrobić śniadanko :-)

miłego dnia kobietki!

kasiu to miłego dnia :-)

my też za chwilę wychodzimy do parku a potem na obiad w mieście bo przecież jest dzień kobiet i tym razem ja wybieram kawiarnię:-)

a gdzie reszta? jak mija wam dzionek?
pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry