reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
To może ja wcale na bb nie będę już pisać bo po co :dry:i uważam że każdy może pisać tu o czym tylko chce tylko z rozsądkiem.

syneczki mężulek się postarał,dostałam piękny bukiet kwiatków i złote kolczyki i bransoletkę,zaskoczył mnie na maksa bo takiego prezentu nie spodziewałam się :-)

Alan za chwile idzie spać a my z mężem mamy dziś dzień filmowy z piwkiem i czipsami będziemy oglądać Lejdis(nie wiem czy dobrze napisałam) i chyba jak dobrze pamiętam to któraś z was to oglądała i polecała także zobaczymy czy warto.

miłego wieczorku życzę

i my już na miejscu :tak:-właśnie wrócilismy od dziadków!-umęczona jestem że szok!!!-dziś melduje że na nocną zmianę nie idę na BB- bo śpie prawie na stojaco :tak:
co tam jeszcze -dziś Kuba dosadził się do miski z popcornem.-byłam z nim u koleżanki i tak powystawiała wszystkiego-ten jak to zobaczył to garściami....kurcze żeby mu nic nie było!!!!!............
a wczoraj znów kupiłam winogrona w biedronce-i tak samo jak wylukał -to nie było bata musiałam mu każdą kulkę obierać ze skóry i wyciągać pestki i dawać.jadł aż mu sie uszy trzęsły.
Kinga-udanej imprezki!!!
Marta-idę podziwiać Wasze dzieło :tak:
Tosika-a gdzxie Ty???-na sabacie? -miałaś mnie zabrać ze sobą!!!
Syneczki-a u Was jak minął dzionek?
-aAga-fajnie że znów się z rodzinką zobaczysz.
Liwka gdzie Ty się podziewasz-Tosika -czarownica-zamieniła Cię w coś???-po ostatnim spotkaniu?

zapomniałam o kimś jeszcze?

Błagam nie zrozumcie mnie żle jestem tu kompletnie zielona jestem z Ełku nazywam się Michalina i znam tą Misie i to wcale nie przez Kinge usuneła tylko prze ze mnie bo to nie wyszło by na jaw ale zamieciła zdjęcie mojego syna baba siedzi w Anglii mąż zarabia siedzi w domu i się nudzi gadałam z nią na skypie bo to moja kolezanka z wakacji za czasów panieńskich śledze te forum ale za bardzo nigdy nie miałam czasu by się zalogować i ta pierdoła wymyśliła sobie kogoś podobnego do mnie ze jest ktoś podobny do mnie i ze ja tym sie podwartosciowuje bo troche ponarzekałam na skypie ale sie rozpedziła no jak ja to zobaczyłam czyli moje zdjecie to zaskoczenie a pozniej myslałam ze kompa rozwale powiedziałam jej ze pójde nawet do Pana Boga jak nie usunie tych postów i wogle nie bedzie sie wtracać chyba poskutkowało przepraszam przepraszam przepraszam was naprawde wykorzystała okazje bo Kinga na nią naskoczyła a ja pisze zebycie przez ta małpe sie nie pokłuciły przepraszam agnieszke i kinge jest mi głupio nie chce miec z nia nic wspólnego uwierzcie mi ja przysiegam ze dopiero sie zalogowałam by ta sprawe wyjasnić :crazy:

Agnieszka to ja to ja to ja miałam takie wieczorek z Lejdiskami tylko nie piwko a winko białe pyszniutkie :tak:;-) film zapowiadał się na zakręcony i nieopanowany :-pale po jakis 20 minutach moje zwieracze miały trudności z opanowaniem moczu :-D:-D:-D
Prezencik super, gdyby ten mój kiedyś wpadł na coś podobnego, już nie mówie o złotych kolczykach, ba wogóle o kolczykach, o bransoletce chociaż te kwiaty by mi kupił...:baffled: przed slubem to szalał oj tak raz to nawet co dzien przez tydzień kurier mi przywoził ale była szczęsliwa. Tak przez 5 lat jakos sie starał, a od śluby czyli 4 lat trach koniec.:baffled::dry:
kasiamaj dzionek nawet miło zleciał doliny i wyrwy prawie pokonane - co jest zasługa mojego przyjaciela :szok: a nie męża ale juz zdążyłam sie do tego przyzwyczaić że gdy go potrzebuję on siedzi w pracy...

Błagam nie zrozumcie mnie żle jestem tu kompletnie zielona jestem z Ełku nazywam się Michalina i znam tą Misie i to wcale nie przez Kinge usuneła tylko prze ze mnie bo to nie wyszło by na jaw ale zamieciła zdjęcie mojego syna baba siedzi w Anglii mąż zarabia siedzi w domu i się nudzi gadałam z nią na skypie bo to moja kolezanka z wakacji za czasów panieńskich śledze te forum ale za bardzo nigdy nie miałam czasu by się zalogować i ta pierdoła wymyśliła sobie kogoś podobnego do mnie ze jest ktoś podobny do mnie i ze ja tym sie podwartosciowuje bo troche ponarzekałam na skypie ale sie rozpedziła no jak ja to zobaczyłam czyli moje zdjecie to zaskoczenie a pozniej myslałam ze kompa rozwale powiedziałam jej ze pójde nawet do Pana Boga jak nie usunie tych postów i wogle nie bedzie sie wtracać chyba poskutkowało przepraszam przepraszam przepraszam was naprawde wykorzystała okazje bo Kinga na nią naskoczyła a ja pisze zebycie przez ta małpe sie nie pokłuciły przepraszam agnieszke i kinge jest mi głupio nie chce miec z nia nic wspólnego uwierzcie mi ja przysiegam ze dopiero sie zalogowałam by ta sprawe wyjasnić :crazy:
spoko... mi od razu ta osoba podpadała..... i widzisz aga jak można sie przejechać:sorry2: nie można ufać każdemu kogo napotka się na swojej drodze bo niestety ale mam juz doświadczenie i na forum jestm od dobry paru lat i różnie bywaly przypadki naprawde.... ale nie bede rozpisywała sie bo po co.
Po prostu ja sie nie gniewam, napisałam co myslę i tyle. A Ty aga sie od razu nie obużaj bo jak widzisz miałam rację

ps. Misia fajnie że to napisałaś!;-)

My po imprezie
było ekstra!
jutro kolejne wyjsie wiec ide sie wyspać:-)

Kingus szalejesz z tymi wypadami ale w końcu od tego jest młodość kiedy jak nie teraz ;-) a lada moment dowiesz się że w ciąży jesteś wiec tym bardziej teraz :-D
Anetko jasne że szaleje bo życie ma się tylko jedno!;-):-)

kasia fajnei wam dzien zleciał:) moj Fiolek tez winogronka lubi:tak:

hej babeczki jestem i idę was czytać!!!!:-):-):-)
tylko dodam że kontrola spoczko, Tosia waży 7260 i dr mówi ,że mała jest w granicach normy i super się rozwija:tak::tak::tak: z tej radosci dzisiaj sobie zaserwowałam szklaneczkę karmi:rofl2:

reklama
No tak jak mnie nia ma to sie dzieje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a więc: Popieram Kingę w 100%, miała rację i ma racje:tak:
Aga prezenciki superanckie:-):-):-)
Kinga gratuluję Ci babo!!!Wybrali najlepszego!! Mam tylko pytanie czy to bedą zdjecia d[la tego nowego hotelu co się buduje??:confused:
Kasia powsinogo jedna, cały czas gdzieś jeździcie (zresztą Marta jest identiko):rofl2: a list do blondynki:-D:-D:-D (żuchwa mnie do tej pory boli:-p) malo tego rozbudzilam M- śmiechem:rofl2:
Syneczki uwierz mi poprawi się M z prezencikami:tak: mój szalal przez pierwsze 5 lat póxniej spokój:no: (przez nastepne 5) a teraz znowu szaleje:rofl2:
Misia pozwól, ze się nie będę wypowiadać......
kurcze nawet na BB sie reklamują:dry: sorry ale wkurza mnie to:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry