Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i uważam że każdy może pisać tu o czym tylko chce tylko z rozsądkiem.
-właśnie wrócilismy od dziadków!-umęczona jestem że szok!!!-dziś melduje że na nocną zmianę nie idę na BB- bo śpie prawie na stojaco 

;-) film zapowiadał się na zakręcony i nieopanowany
ale po jakis 20 minutach moje zwieracze miały trudności z opanowaniem moczu 

przed slubem to szalał oj tak raz to nawet co dzien przez tydzień kurier mi przywoził ale była szczęsliwa. Tak przez 5 lat jakos sie starał, a od śluby czyli 4 lat trach koniec.

a nie męża ale juz zdążyłam sie do tego przyzwyczaić że gdy go potrzebuję on siedzi w pracy...spoko... mi od razu ta osoba podpadała..... i widzisz aga jak można sie przejechaćBłagam nie zrozumcie mnie żle jestem tu kompletnie zielona jestem z Ełku nazywam się Michalina i znam tą Misie i to wcale nie przez Kinge usuneła tylko prze ze mnie bo to nie wyszło by na jaw ale zamieciła zdjęcie mojego syna baba siedzi w Anglii mąż zarabia siedzi w domu i się nudzi gadałam z nią na skypie bo to moja kolezanka z wakacji za czasów panieńskich śledze te forum ale za bardzo nigdy nie miałam czasu by się zalogować i ta pierdoła wymyśliła sobie kogoś podobnego do mnie ze jest ktoś podobny do mnie i ze ja tym sie podwartosciowuje bo troche ponarzekałam na skypie ale sie rozpedziła no jak ja to zobaczyłam czyli moje zdjecie to zaskoczenie a pozniej myslałam ze kompa rozwale powiedziałam jej ze pójde nawet do Pana Boga jak nie usunie tych postów i wogle nie bedzie sie wtracać chyba poskutkowało przepraszam przepraszam przepraszam was naprawde wykorzystała okazje bo Kinga na nią naskoczyła a ja pisze zebycie przez ta małpe sie nie pokłuciły przepraszam agnieszke i kinge jest mi głupio nie chce miec z nia nic wspólnego uwierzcie mi ja przysiegam ze dopiero sie zalogowałam by ta sprawe wyjasnić![]()
nie można ufać każdemu kogo napotka się na swojej drodze bo niestety ale mam juz doświadczenie i na forum jestm od dobry paru lat i różnie bywaly przypadki naprawde.... ale nie bede rozpisywała sie bo po co.Anetko jasne że szaleje bo życie ma się tylko jedno!;-):-)Kingus szalejesz z tymi wypadami ale w końcu od tego jest młodość kiedy jak nie teraz ;-) a lada moment dowiesz się że w ciąży jesteś wiec tym bardziej teraz![]()

a list do blondynki

(żuchwa mnie do tej pory boli
) malo tego rozbudzilam M- śmiechem
mój szalal przez pierwsze 5 lat póxniej spokój
(przez nastepne 5) a teraz znowu szaleje
sorry ale wkurza mnie to