reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
aga jezeli chodzi o miske to wkurzała nie tylko mnie ale tylko ja odważyłam się jej to powiedzieć.. jezeli potrzebuje sie wygadać to niech idzie do specjalisty który załatwia takie problemy. Nie znam dziewczyny nie wiem kim jest a ona od razu wyskakuje ze swoimi problemami życiowymi i o niczym innym nie pisze jak tylko o sobie. Nie na tym polega rozmowa na forum. Nie uwazam ze zrobiłam coś źle.
Może niech inne dziewczyny się wypowiedzą w tej kwestii.

Miłego dnia życzę
my i dziś i jutro mamy imprezę wiec bedzie sie działo:-)
pozdrowionka

a co u was dziewczyny???

czytałyście to?

List blondynki do syna

Piszę do Cebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy ,że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazacie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, więc przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna , czy się nie zapsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z tego powodu nie powieszę... Pogoda nie jest nie najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami , to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra, Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie. Ale to będzie dziwne - mówić na swoją córkę "mama". Gorzej jest z Twoim bratem, Jankiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie,a jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia Dusia.

EDIT:-co do wypowiedzi Kingi-to ma trochę racji-dziwnie się dziewczyna zachowała
tak ciągle o sobie a nic do nas..... tak jakbyśmy nie istniały na tym forum?-mimo że moze nas nie było w danej chwili to nie znaczy że byśmy tego pózniej nie przeczytały....my też mamy problemy-ale sobie jakoś doradzamy i pocieszamy-a Misia -chyba tego nie potrzebowała-rozumiem że są też tacy ludzie że rozładowują swoje stresy i problemy wygadując się innym-ale tu nie o to chodzi....tu trzeba współpracować...moje drogie.......bo wtedy można nazwać się drużyną ;) czyż nie?

Ostatnia edycja:
EDIT:-co do wypowiedzi Kingi-to ma trochę racji-dziwnie się dziewczyna zachowała
tak ciągle o sobie a nic do nas..... tak jakbyśmy nie istniały na tym forum?-mimo że moze nas nie było w danej chwili to nie znaczy że byśmy tego pózniej nie przeczytały....my też mamy problemy-ale sobie jakoś doradzamy i pocieszamy-a Misia -chyba tego nie potrzebowała-rozumiem że są też tacy ludzie że rozładowują swoje stresy i problemy wygadując się innym-ale tu nie o to chodzi....tu trzeba współpracować...moje drogie.......bo wtedy można nazwać się drużyną ;) czyż nie?
tak to fakt... wtedy możemy nazywać się drużyną! ;-):-) każdy może liczyć na pomoc każdej z nas ale nie wystarczy tylko brać, ale też dać troszke od siebie.. :tak:

No to i ja wrzuce swoje trzy grosze...no moze cztery:-D
Jestem z wami od niedawna więc tak naprawdę nie znam tej misi nie kojarze jej postów tym bardziej ze juz ich nie ma?:confused:
Według mojego odczucia owszem każdy tu ma prawo do wyrażenia swojego zdania, ale dlaczego tak sie dzieje że grono dziewczyn stara się pomóc jednej duszycce jak tylko może która ma trudna sytuację życiową, a ona sama w zamian nic nie daje. Każdy z nas ma mniejsze lub większe problemy, ale każda z nas je przeżywa i pisząc tu mamy nadzieję że łątwiej sobie z nimi poradzimy dlatego tak ważne jest wsparcie forumowiczek. Z tego co doczytałam misia oczekiwałą tego od was a sama nie dawała w zamian nic. A wystarczyło tak niewiele zwykłe trzy cztery wyrazy jakiekolwiek zainteresowanie...Rozumiem że źle sie z tym wszystkim czuła, ale nie zapominajmy ze nie jesteśmy sami w kosmosie? :szok: dobra rozpędziłąm sie to jeszcze nie udowodnione :-p w każdym razie na kuli ziemskiej. Jestem stanowczo za Kingą i Kasiąmaj i nie dlatego że kogoś tu faworyzuje czy bronie czy nie daj Boże lubie czy nie lubie po prostu taka jest moje odczucie moralne.
Amen

Zgadzam się z tym co piszecie ale uważam że mogliśmy jej na spokojnie powiedzieć co i jak i jak my to widzimy.Fakt pisała tylko o sobie(być może na razie)bo ma dziewczyna problemy,rodzinne,życiowe,małżeńskie i wcale się nie dziwię bo ja sama kiedyś też je miałam i doskonale ją rozumiem.W takich chwilach nie myśli się o innych tylko o sobie,szuka się pomocy wszędzie a ona szukała wsparcia w nas i niestety nie otrzymała go co bardzo mnie smuci....tyle ja mam do powiedzenia.

a tak poza tym to dziś bukujemy bilety dla moich rodziców bo przylatują do nas 25 kwietnia ohhh jak się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam wszystkie panie
chciałam wszystkim poklecić nowy sklep z ciuszkami dla dzieci. Sklep o nazwie baby boom mieści się w domu towarowym dukat, okok alfy na 2 piętrze. W ofercie przede wszystkim ciuszki używane dla dzieci i zabawki. Naprawdę ładne i w świetnuch cenach dużo firmowych. Wszystkie prane i prasowane. Jest winda można dojechac z wózkiem i fajny kącik dla dzieci - jest gdzie zostawić pociechę. Otwarty od 10.00- 18.00 pon - pt i sobota 10.00- 14.00

Zgadzam się z tym co piszecie ale uważam że mogliśmy jej na spokojnie powiedzieć co i jak i jak my to widzimy.Fakt pisała tylko o sobie(być może na razie)bo ma dziewczyna problemy,rodzinne,życiowe,małżeńskie i wcale się nie dziwię bo ja sama kiedyś też je miałam i doskonale ją rozumiem.W takich chwilach nie myśli się o innych tylko o sobie,szuka się pomocy wszędzie a ona szukała wsparcia w nas i niestety nie otrzymała go co bardzo mnie smuci....tyle ja mam do powiedzenia.
aga skoro tak bardzo ją rozumiesz i tak Cie zasmuciła nasza wypowiedz to wymiencie sie gg lub piszcie do siebie PW może jej pomożesz?:confused::sorry2: ja psychoanalitykiem nie jestem a też mam swoje problemy życiowe( jak każdy) którymi nie chwale się wszystkim jak popadnie..

Fajnie że twoi rodzice przylatuja do was! :happy:

A ja juz przygotowana jestem do wyjścia!:-) o 17 wychodzimy.

Witam wszystkie panie
chciałam wszystkim poklecić nowy sklep z ciuszkami dla dzieci. Sklep o nazwie baby boom mieści się w domu towarowym dukat, okok alfy na 2 piętrze. W ofercie przede wszystkim ciuszki używane dla dzieci i zabawki. Naprawdę ładne i w świetnuch cenach dużo firmowych. Wszystkie prane i prasowane. Jest winda można dojechac z wózkiem i fajny kącik dla dzieci - jest gdzie zostawić pociechę. Otwarty od 10.00- 18.00 pon - pt i sobota 10.00- 14.00
dzieki za info:tak:
szkoda ze nie jestem z Olsztyna.. ;-)

reklama
Kingus szalejesz z tymi wypadami ale w końcu od tego jest młodość kiedy jak nie teraz ;-) a lada moment dowiesz się że w ciąży jesteś wiec tym bardziej teraz :-D

agnieszka jak urodzinki spędziłaś? mężulek postarał sie? jakąś niespodziankę ukochanej zafundował?
:confused:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry