Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak to fakt... wtedy możemy nazywać się drużyną! ;-):-) każdy może liczyć na pomoc każdej z nas ale nie wystarczy tylko brać, ale też dać troszke od siebie..EDIT:-co do wypowiedzi Kingi-to ma trochę racji-dziwnie się dziewczyna zachowała
tak ciągle o sobie a nic do nas..... tak jakbyśmy nie istniały na tym forum?-mimo że moze nas nie było w danej chwili to nie znaczy że byśmy tego pózniej nie przeczytały....my też mamy problemy-ale sobie jakoś doradzamy i pocieszamy-a Misia -chyba tego nie potrzebowała-rozumiem że są też tacy ludzie że rozładowują swoje stresy i problemy wygadując się innym-ale tu nie o to chodzi....tu trzeba współpracować...moje drogie.......bo wtedy można nazwać się drużynączyż nie?

dobra rozpędziłąm sie to jeszcze nie udowodnione
w każdym razie na kuli ziemskiej. Jestem stanowczo za Kingą i Kasiąmaj i nie dlatego że kogoś tu faworyzuje czy bronie czy nie daj Boże lubie czy nie lubie po prostu taka jest moje odczucie moralne.

aga skoro tak bardzo ją rozumiesz i tak Cie zasmuciła nasza wypowiedz to wymiencie sie gg lub piszcie do siebie PW może jej pomożesz?Zgadzam się z tym co piszecie ale uważam że mogliśmy jej na spokojnie powiedzieć co i jak i jak my to widzimy.Fakt pisała tylko o sobie(być może na razie)bo ma dziewczyna problemy,rodzinne,życiowe,małżeńskie i wcale się nie dziwię bo ja sama kiedyś też je miałam i doskonale ją rozumiem.W takich chwilach nie myśli się o innych tylko o sobie,szuka się pomocy wszędzie a ona szukała wsparcia w nas i niestety nie otrzymała go co bardzo mnie smuci....tyle ja mam do powiedzenia.

ja psychoanalitykiem nie jestem a też mam swoje problemy życiowe( jak każdy) którymi nie chwale się wszystkim jak popadnie..
dzieki za infoWitam wszystkie panie
chciałam wszystkim poklecić nowy sklep z ciuszkami dla dzieci. Sklep o nazwie baby boom mieści się w domu towarowym dukat, okok alfy na 2 piętrze. W ofercie przede wszystkim ciuszki używane dla dzieci i zabawki. Naprawdę ładne i w świetnuch cenach dużo firmowych. Wszystkie prane i prasowane. Jest winda można dojechac z wózkiem i fajny kącik dla dzieci - jest gdzie zostawić pociechę. Otwarty od 10.00- 18.00 pon - pt i sobota 10.00- 14.00

;-)