agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
a plany są takie że za chwile idę z synkiem na zakupy,mąż niestety do 22 w pracy i jutro idzie na rano więc nawet nie będzie czasu wypić winka ale dostałam prezent od kochanego męża i śliczne kwiatyAga jakie plany na dziś macie?? to twoj dzień koleżanko.
bawcie sie dobrze!!![]()
:-):-):-) oraz oczywiście mnóstwo życzeń także nie jest źle.A tak poza tym to zaplanowaliśmy że odbijemy sobie w sobotę i od razu będziemy świętować dzień kobiet :-)
No a tak z innej beczko to jestem już po zajęciach,obiadu dziś nie robię bo idę z młodym na obiad do miasta(na moje zakupy,kupię sobie kilka ciuszków,pasek do spodni i rozejrzę się za butami dla mnie i młodego jak znajdę coś fajnego to kupie) a co zaszalejemy heeh i nie będę poza tym robić nic w końcu dziś moje święto
wszystkim życzę miłego popołudnia ja spadam do miasta!
Cały czas skupiasz się na sobie. A ja jak czytam twoje wiadomosci to mam wrażenie że zachowujesz sie jakbyś była u psychoanalityka. Jeżeli masz takie problemy to może warto skontaktować sie ze specjalistą. Wspołczuje Ci, już to pisałam wcześniej itd i dziewczyny też pisały a Ty nawet nie zapytałaś się co u nas? itp. Forum to nie polega na tym aby wejsc napisać co sie ma do powiedz
w kwietniu szykuje mi się robota, bede robiła zdjęcia dla hotelu w iławie.
w końcu bo juz odrosty mam a jutro idziemy na impreze z okazji Dnia Kobiet ze znajomymi. Trzeba jakoś wyglądać;-)