reklama

Mazurskie mamy !!!

Aga jakie plany na dziś macie?? to twoj dzień koleżanko.
bawcie sie dobrze!! :)
a plany są takie że za chwile idę z synkiem na zakupy,mąż niestety do 22 w pracy i jutro idzie na rano więc nawet nie będzie czasu wypić winka ale dostałam prezent od kochanego męża i śliczne kwiaty :tak::-):-):-) oraz oczywiście mnóstwo życzeń także nie jest źle.
A tak poza tym to zaplanowaliśmy że odbijemy sobie w sobotę i od razu będziemy świętować dzień kobiet :-)

No a tak z innej beczko to jestem już po zajęciach,obiadu dziś nie robię bo idę z młodym na obiad do miasta(na moje zakupy,kupię sobie kilka ciuszków,pasek do spodni i rozejrzę się za butami dla mnie i młodego jak znajdę coś fajnego to kupie) a co zaszalejemy heeh i nie będę poza tym robić nic w końcu dziś moje święto :rofl2:

wszystkim życzę miłego popołudnia ja spadam do miasta!

reklama
witam my po spacerku!:-) bylo supcio, zdjęcia porobiłam oczywiscie;-)
Teraz obiadek i drzemka a potem dalej w plener :rofl2:

Misia myślę że nie musisz tego wszystkiego tu pisać i nie zapominaj że nie jesteś tu sama bo są dziewczyny i też czasami warto zapytać CO U WAS? itp :sorry2: Cały czas skupiasz się na sobie. A ja jak czytam twoje wiadomosci to mam wrażenie że zachowujesz sie jakbyś była u psychoanalityka. Jeżeli masz takie problemy to może warto skontaktować sie ze specjalistą. Wspołczuje Ci, już to pisałam wcześniej itd i dziewczyny też pisały a Ty nawet nie zapytałaś się co u nas? itp. Forum to nie polega na tym aby wejsc napisać co sie ma do powiedz
enia, wyżalić sie i zniknąć. za chwile znowu wpaść napisać co u mnie i dowidzenia. HELOŁ A CO Z NAMI?
Pozdro! ;-) Nie miej urazy. Ja zawsze mówię co myślę.

Aga. najważniejsze że jestes zadowolona z tego dnia!:tak::-) i jasne że sobie odbijecie... ;-)

Ah muszę wam się pochwalić :-p w kwietniu szykuje mi się robota, bede robiła zdjęcia dla hotelu w iławie.:tak::rofl2: nawet nie wiecie jak sie ciesze i jaka to dla mnie okazja na rozwijanie sie w fotografii :-)

a ja miałam na zakupy iść i obiad w mieście zjeść a tu Alana zasnął mi na kanapie i szkoda mi go budzić i dziś z zakupów zrezygnuję i wybiorę się jutro.Tylko pytanie co ja zjem na obiadek heheheh chyba coś zamówię z ulotki :rofl2:

Ah muszę wam się pochwalić :-p w kwietniu szykuje mi się robota, bede robiła zdjęcia dla hotelu w iławie.:tak::rofl2: nawet nie wiecie jak sie ciesze i jaka to dla mnie okazja na rozwijanie sie w fotografii :-)

no no to moje gratulację kochana,świetnie i cieszę się z Twojego szczęścia no i 3 mam oczywiście kciukasy za rewelacyjne foteczki :-)
powodzenia!

no no to moje gratulację kochana,świetnie i cieszę się z Twojego szczęścia no i 3 mam oczywiście kciukasy za rewelacyjne foteczki :-)
powodzenia!
:-) miło mi, dziekuje...
mam nadzieje że się sprawdzę! :-p

aga no czasami tak z dziecmi bywa hehe zasną np w nieodpowiednim momencie. Zrób coś szybkiego na obiad może mrożonkę albo tak jak piszesz ulotka tel i dzwonisz hehe:)

A ja niedługo mykam do fryzjera włosy farbować:happy: w końcu bo juz odrosty mam a jutro idziemy na impreze z okazji Dnia Kobiet ze znajomymi. Trzeba jakoś wyglądać;-)

Ja byłam u frycka jak byłam w Pl i co minął miesiąc i kilka dni a tu już odrosty są i też będę musiała się wybrać ale nie w Anglii bo tu frycek jest strasznie drogi i szkoda mi kasy,wole poczekać jak będę w lipcu w Pl to wtedy się wybiorę :rofl2:

to Kinga miłej wizyty u frycka :tak::-)
a na obiad zrobię chyba pierogi z serem bo ulotkę zgubiłam :wściekła/y:

dziewczyny czy dziś jest dzień teściowej? właśnie słucham radia zet i tak mówili ale ja o takim święcie pierwszy raz słyszę :rofl2: no a jeśli to prawda to wyślę smska z życzeniami dla podlizu hehe

reklama
heloł! my dopiero wróciliśmy:)
U fryzka byłam i jestem zadowolona:tak:
Kupiłam sobie nową prostownicę i zaraz mam zamiar ją wypróbować:)
Dodam zdjecia na zamknięty, z dzisiejszego spaceru:happy: wy ocenicie jak coś;-)

miłego wieczorku!

marta pogoda dziś do południa jeszcze w miare ale po południu juz zimnawo brrr, i super że macie dywanik dla Jakuba! zdjecia dawaj jak coś:blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry