reklama

Mazurskie mamy !!!

hmm znów o zdjeciach zapomniałąm :dry:
Oli ciągnie jak chce mu sie spać skaranie boskie z tym mam
A co do załątwiania sie pewnego dnia po prostu przyciósł nocnik i koniec pieluch. Nawet w nocy od roku już nie sika.

reklama
A co do załątwiania sie pewnego dnia po prostu przyciósł nocnik i koniec pieluch. Nawet w nocy od roku już nie sika.

super a mój chyba nocnika się boi,fakt że ma taki zwykły plastikowy i postanowiliśmy dziś na zakupach kupić taki z melodyjkami i miękkim siedzeniem.Mam nadzieję że to coś zmieni ale osobiście wolałabym nauczyć go sikania do wc.
Fotki jak zawsze super!!!!

a widziała kilka razy jak Filipek siedzi na kibelku.Kupiłam też taką nakładkę i Alan nie chce na niej siedzieć.Jaką metodę zastosowaliście Kinga ze Filipek bez oporu siada na wc?
Filip na kibelek robi tylko kupke a siku narazie do nocnika woli.
Wiesz kupiliśmy i bardzo mu sie spodobał kolorek tej nasadki:) wytłumaczyłam mu co i jak i poprostu zaczął bez oporów :tak:

syneczki2 fajnei że już bez pampersów jest Oli!:-) nasz Filip też jakoś od zeszłego roku całkowicie bez nawet w nocy w majteczkach:tak:

aga i fajnie że sobie pojedziecie.
My za tydzień jedziemy do hotelu Gołębiewskiego w końcu!!:happy: też się pomoczymy trochę na pewno.

Kinga to super macie,pewnie relaks będzie na maksa :rofl2: i fajnie że Filipek jedzie z wami,nie ma nic piękniejszego jak rodzinny wypad do świetnego miejsca.Tylko nie zapomnij " swojego maleństwa"i pstrykaj fotki abyś potem mogła się pochwalić :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry