reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Hej.

Magdzica; nie wiem kim jesteś i czemu wypisujesz o mnie takie niestworzone rzeczy:confused: Tak naprawde to co napisałas nie swiadczy o mnie tylko o Tobie.
Łatwo jest obrażać ludzi przez np forum i jeszcze nie podawać swojego imienia. Nie wiesz co ja robię w ciągu dnia nie wiesz czego się uczę i w jakich kierunkach się rozwijam. Zresztą jeżeli jestem taką wredną osobą to dlaczego inni się tak na mnie nie poznają i odbierają mnie w zupełnie inny sposób niż Ty wypisujesz. Domyślam się kim jesteś... bo taką tchórzliwą i wredną osobę znałam tylko jedną.
Szczerze to nie obchodzi mnie co myślisz! i co tu wypisujesz, skoro Cię to bawi pisz sobie. To raz, a dwa.. to dziwne że wszyscy którzy się się tak zle o mnie wypowiadają to sie specjalnie rejestrują i dodają tylko po 1wpisie. To też daje do myślenia np o Tobie
Myślisz że robiąc tak jesteś zupełnie anonimowa? uwierz mi wchodząc na forum i zostawiając takie wiadomości dokładnie można trafić do miejsca skąd piszesz.
Więcej komentować nie bede bo szkoda mi czasu na takie bzdury.
Znam swoją wartość i wiem że ktoś kto mnie zna i to dość długo wie że to nie jest prawda co piszesz.

marta nie martw się, i tej się znudzi... :sorry2:

Magdzica nie chce mi się tego komentować powiem krótko - podejdź do lustra i popukaj się w czoło!!!

Cały dzień głowa daje o sobie znać tabletki nie pomagają wogóle jakaś taka ospała jestem. Ciśnienie jakies nie takie. Uciekam bo od komputera jeszcze bardziej doskwiera.

no rzesz k*** jego mać:crazy:
nie po to rejestrowałam się na tym forum aby zabawawiać się w psychotesty z jakimiś anonimowymi-zazdrosnymi i chyba zaborczymi babami:angry::angry::angry:
moja droga Magdziaro, zosiosamosio i inne jeszcze zapewne pojawiiające się na bb panny-flustratki znajdzcie sobie inne miejsce, gdzie będziecie mogly sobie dać upust nieokiełznanej energii, oki!!! My tu chcemy rozmawiać o wychowaniu dzieci, a nie problemach natury emocjonalnej:wściekła/y:
Kinga daj sobie luz i nie przejmuj się:tak: jakby to nasza Kasia nazwała do Kobzowa marsz!!:-D:-D

Magdziaro, Zosio_samosio proponuję Wam nie robic kolejnego zamieszania na forum. Jeśli macie coś do danej osoby to napiszcie do niej pw a jeśli jesteście tak "miłosierne" i chcecie nas ostrzec to najpierw się przedstawcie .
I naprawdę my nie jesteśmy małymi dziewczynkami żebyśmy musiały otzrymywać rady od innych ( którzy w dodatku mają napisanego 1 posta ).
Ja tu nikogo nie bronię ani tez nie naskakuję ale wydaje mi się że nie po to jest forum żeby na kogoś najeżdzać...

reklama
no nie!!!!
zatkało mnie!!!!
muszę krople zażyć bo na zawał padnę!!!!!
czy tu zawsze muszą się wrzucać nam jakieś wariatki?-słów brak!!!
Tośika-do kodzborowa -to już takich zaawansowanych nie przyjmują !!!!:no: bo to za ciężkie przypadki!!! :tak::tak::tak::tak::tak:
Zosia-samosia-czy jak Ci tam????-słuchaj-po twoich postach to widzać że długo tu nie jesteś na forum,więc nie wpadaj tu jak przeciąg i za przeproszeniem brzydkich "zapachów nie zostawiaj"-bo mącisz i kręcisz a znając życie już ani jednego posta nie napiszesz -taka z Ciebie i Twijej kumpeli bohaterówa!!!! weź razem z tą swoją magdzierą czy jak jej tam..załóż swój wątek -np.rzucanie świń pod nogi czy jakoś inaczej????-bo my tu nie chcemy takich osób-te forum nie jest po to -żeby tu ludzi obrażać -bo nie po to powstało....jeśli chcecie bawić sie w takie rzeczy to prosze bardzo -ale nie tutaj!!!! idźcie na inne podwórko zaśmiecać

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry