reklama

Mazurskie mamy !!!

aga nie oceniaj mnie, tu nie chodzi o brak ochoty z mojej strony ok? (...)

Anetko witaj skarbie!! :happy: co u was? jak sesja? dużo nauki pewnie masz co i dlatego tak mało tu z nami piszesz. Ja rozumiem. Mam nadzieje że kolezanka Marta wyśle Ci zaproszenie na zamknięty do nas:tak:;-)
Miłego wieczorku
i do poklikania na gadu jak coś!:-)

reklama
Sesja paskudna ciężka i odbiera mi chęć do życia. Dzieci więcej czasu teraz spędzają z tatą, który zapomniał o pracy przynajmniej to jest dobra strona dla nich :-p jeszcze tylko tydzień i po. Kurcze nie mam już sił. Dziś sie pierwszy raz wyspałam od miesiąca do 11 :-D milusio było :-) cały dzień dziś na spacerze byliśmy, miałam zabrać sie za naukę znów ale opadłam. Mówie wam przerasta mnie to juz. A magisterka jeszcze do obronienia za miesiąc. Ja chce wakacje!!!!!!!!
Kinguś jestes kochana uwielbiam Cie za całokształ bestio ty moja :-D:-p
Aga no to nie będe sama :tak:;-)

Anetka wiem wiem że Ci cięzko ale jeszcze sobotni egzamin i bedzie ci lżej:tak: a wiesz że ja mocno kciuki mam zacisnięta caly czas za ciebie!:-)
Fajnie że się w końcu wyspałaś i że byliscie na spacerku! jasne a co ile można się uczyć, umysł też trzeba troszke odprężyć przed nauką:happy:
A co do magisterki to jak sie przyłożysz a wiem że tak bedzie bo ambitna jesteś to na pewno zaliczyć SUPER!:tak::-) wierze w Ciebie lalka! :*

Kinguś jestes kochana uwielbiam Cie za całokształ bestio ty moja :-D:-p
Wiesz że ja Ciebie też uwielbiamm!!!! :-) Buźka

Kinga ja Ciebie nie oceniam,sama napisałaś że nie chcesz aby ktoś inny,obcy czytał posty więc to znaczy że nie będziesz pisać a w szczegóły nie wnikam.
Nie napisałam że nie bedę wogóle tu pisać to raz a dwa to z dziewczynami doszłyśmy do wniosku że lepiej pisać na zamkniętym :happy: tutaj tylko sporadycznie od czasu do czasu.

Nie będę się rozpisywać na ten temat.
A o tym że dziewczyny nie będą się udzielać na głównym to słyszę pierwszy raz,żadna tego nie napisała.Napisałaś tylko Ty i nie wnikam czy napisałaś że nie będziesz pisać wcale czy tylko od czasu do czasu,to Twoja sprawa czy piszesz czy nie i ile piszesz.
Ja chciałam tylko aby ten wątek żył tak jak kiedyś i myślałam że są osoby które też tak by chciały ale jednak nie więc niech zostanie tak jak jest.

reklama
No to słabo czytasz bo na zamknietym np Tosika napisała że woli pisać na zamkniętym niż tu. I nie powiedziałam że nie bede tu pisała powtarzam! więc mi nie wmawiaj dobrze? :happy:
Kiedyś było kiedyś... ale jak zaczeli tu pisać dziwne posty ludzie w sylu (misia i madzias) to sory ale nie usmiecha się nikomu raczej pisać na otwartym.
Na tym forum mazurskie siedzę już bardzo długo i wiem że kiedyś rozmawiałyśmy z dziewczynami tu częściej ale były też zastoje czasami. Teraz troche się pozmieniało.
Wiem że to ja Ciebie zaprosiłam i ciesze się że piszesz na ogólnym bo chociaż dzięki takim osobom wątek nie zamiera:rofl2:
Teraz tylko czekać aż Anetka dolączy do zamknietego! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry