reklama

Mazurskie mamy !!!

Dzień dobry wszystkim tylko niestety nie mnie:baffled: Oli złapał chyba jelitówkę nie dość ze taka chudzinka to teraz jeszcze tego brakowało, nie je stęka na brzuszek, pryta, beka co chwilke, jak już sie sypie to wszystko za jednym razem. Ale co tam dam rade w końcu Aneta- wystrzałowa kobieta :-D lece kisielku mu chociaz ugotować.
Aga;-) fotka na nk wystrzalowa taki dumny :-D
tosika fakt fant jak nic :laugh2:
kasiamaj ja wiem co zrobić tp zterroryzować :rofl2:

reklama
Marta ja nikomu nic nie zrobiłam,każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie i ja to też uczyniłam.Chciałam dobrze dla wszystkim i uważam że szkoda byłoby nie kontynuować tego dalej z powodu jakiegoś bzdurnego posta napisanego przez jakąś lalę.

ten bzdurny post był skierowany do mnie i przyznam że troche mnie to dotkneło! Fakt że ty wogóle nie zareagowałaś.... :sorry2: bo każda inna dziewczyna stanęłaby w Twojej obronie! Jestem tego pewna. nawet ja bym zareagowała.
Ale Tylko Ty olałaś tą kwestię i może dlatego tylko Ty uważasz że zaprzestanie pisania na ogólnym jest błędem.
Zresztą nikt nie powiedział tu nigdy o tym że wątek ogólny jest zamkniety już. Poprostu po takich akcjach trzeba troche odczekać i od tego jest nasz wątek zamkniety.
Zgadzam się z Martą, nie fer postąpiłaś z Nami :oo2:

Pragnę donieść o najnowszych wieściach :-D Oli zrobił niespodziankę w nocnik :tak: naprawdę niespodziankę :tak: kupka idealna :-D czyli nie jelitówka a coś mu staneło na żołądeczku może ogóras którego wczoraj wcinał a nie kazał sobie skórki obrać... w każdym razie po kłopocie :-) czuje się świetnie a mama moze wrócić do nauki :dry: choć prawde powiem ze miałam jakąś wymówkę :baffled::-p ah te dzieci ;-)
Marta słońce u nas jest to samo całe dnie maluchy sa ze mną a gdy nadchodzi weekend i jade na uczelnie dziabełki wcielone bo tatuś z nimi siedzi :-D
Kinguś macaj sie macaj kochana :-p:-D

Ja mam dość tego idiotycznego pisania na ten temat,jeśli chcesz się kłócić Kinga to poszukaj sobie kogoś innego bo mnie to nie bawi.
Skoro macie do mnie wszystkie żal to będę musiała się chyba z wami pożegnać bo po co mam pisać skoro nie widzicie w tym sensu.
A jeśli chodzi o post to Ja nic nie pisałam bo to nie było do mnie a dokładnie wiedziałam że Ty zareagujesz na ten post i napiszesz swoje.Więc po co i Ja miałam się przekomarzać z jakąś pannicą.Prawda jest taka że ja zawsze za wami byłam,bo taki nasz cel tu jest aby się dzielić radościami,smutkami,przeżyciami i wspierać a także bronić gdy jest źle.
Zawsze każda może na mnie liczyć,lecz jeśli poczułyście się urażone to trudno.
Pozdrawiam!

1501.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry