reklama

Mazurskie mamy !!!

Życzenia dla wszystkich moich koleżanek:)

Niech wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia!

52rj0bo5mo9.gif

WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!

Ostatnia edycja:
reklama
Aga patrz a ja dopiero teraz te życzonka zobaczyłam he:) fajny kurczak:happy:

ciekawe czy jeszcze tutaj bedzie kiedyś ruch jak za dawnych czasów.... :sorry:;-)

POZDRAWIAM!

Kinga no kurczak jest super,mi też się spodobał :-D
No a czy będzie ruch to zależy tylko od dziewczyn czy będą chciały na głównym pisać :tak:
Ja zachęcam do pisania tak jak dawniej,piszcie dziewczyny:tak::-)

Witam, i ja jestem!
Teraz pewnie więcej czasu będę miała, coś mi sie wydaje, że szykuje mi się dłuższe siedzonko w domciu.Jutr mam wizyte u lekarza i sie wszystko okaże. Nie czuję sie najlepiej.
A poza tym jak to po świetach- człowiek objedzony;-) Antoś oki, przedszkle pomaga, chłopak sie trochę rozruszał w mowie.Szykujemy sie pwoli do imprezki urodzinowej Antosia, co roku chucznie obchodzimy.

maarta100 życzę zdrówka i daj koniecznie jutro znać jak było u lekarza i czy wszystko ok 3mam mocno kciukasy:-)
I życzę dużych przygotowań do urodzin synka,Antoś pewnie się cieszy:)
Pozdrawiam!

marta100 W ciąży jestes!:szok::rofl2: jeju ale nowina GRATULACJE!:-) nawet mnie wyprzedziłaś widzisz :happy: Ciesze się że wszystko ok i to najważniejsze,uwazaj na siebie i fasolke.
A co do urodzin to jasne! przecież każde urodziny obchodzi sie hucznie zwłaszcza swojego dziecka:tak:

aga a Ty sie przygotowujesz cały czas na przyjazd rodziców.... ;-) fajnie macie.

U nas wsio ok, pomalutku do przodu ;-)
Pozdr

reklama
marta100 nawet mnie wyprzedziłaś widzisz :happy: Ciesze się że wszystko ok i to najważniejsze,uwazaj na siebie i fasolke.
a hehe tak, wiecie, jak coś postanowione to postanowione;-) a tak serio to znowu udało nam sie za pierwszym razem;-):rofl2:

No a ja zamiast spać i korzystać ze zwolnienia- spać nie mogę:-( no ale na szczęście sama w domku bo Antoś w przedszklu więc czas na odpoczynek mam. Teraz role w domku się odwrócą- to chłopaki będą o mnie dbali;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry