reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Cześć Laski! Ja dzisiaj leże, znowu dolegliwości ciążowe:-(
Obiadek i u mnie wczrajszy- pieczny kurczak ale szczawiówki nagotowałam.
A Antoś spi sobie tak od 12, dobre dziecko, daje mamusi poleżeć. Od jutra nowu do przedszkola idzie.

Agnieszka szukaj jakiegs solarium:tak: ja tez chodziłam, no przed ciążą:tak: na pewno coś najdziesz, nie trzeba sie d razu spiekać, solarium dobrze na złe samopoczucie wpływa;-)

marta100 a miałaś wykupiony karnet?jak to cenowo wygląda?
ja na początku to czerwona będę chodziła jak rak dopiero po dłuższym chodzeniu z lekka brązowieje :tak:
...no i odpoczywaj ile się da:-)a synek kochany jak daje odpoczywać:)

atra rosołek też doby mniam mniam:-)

Agnieszka minuta solarium to około 1,3, różnie w zależności od lamp:tak: Nie ma sensu kupowac karnetu, niewiele oszczędzisz- no ale zmotywuje to do chodzenia.
a żeby ładnie zbrązwieć warto smarować sie kremami które na solarium można kupić, pryspieszają efekt opalenizny, naprawdę warto, lepiej cęściech chodzić ale krócej, lepsza paleniazna, człowiek nie wygląda jak indianin i opalenizna dłużej sie utrzymuje.

A grzeczny synek wstał;-) ale bajke ogląda, dzisiaj z racji złego samopoczucia dzień dziecka Antek ma:tak: poszłam na łatwizne tymi bajkami ale przynajmniej leżeć mogę.

dzięki marta100 za informacje,zorientuję się bo znalazłam w necie jedno solarium,nie daleko nas,za chwile synek wstanie to pójdziemy w ramach spaceru i zobaczę co i jak;)

dobrze że synek grzeczny no ale jak bajki ogląda to chyba każde dziecko cicho siedzi:-D

...a u nas ślicznie świeci słoneczko:happy:

Marta(Atra) jeszcze nie nie byłam bo Alan nie chce wstać z łóżka hehe taki śpiący dzieciaki czekam i czekam i czekam na niego :-D ale myślę że sobie podaruję solarium w UK bo jak faktycznie okaże się że od 1 funta do 3 funtów kosztuje minuta to wolę kupić sobie coś innego.

miłego popołudnia!

...a więc z tym solarium to nie jest wesoło,cholernie drogo u nas i chyba nie pójdę.
W Pl opłaca się bardziej na solarium chodzić bo tu jest to wręcz nieopłacalne :)

...i jak dziewczyny mija wam wieczorek?
miłej nocki:)

Agnieszka nie odmawiaj sobie drobnych przyjemności:tak: raz zaszaleć można;-)

Witam z rana, dzisiaj juz lepiej sie czuje, troche dom do ogarnięcia mam, Antoś w przedsklu więc trszke luzu i sama sobie wyznacze tempo:-)

reklama
Witam was dziewczyny!
Dziś mam z lekka dzień zabiegany,kilka spraw do załatwienia i idę na 10 z Alankiem na play grupy aby mógł troszkę czasu spędzić z dziećmi:)

Marta100
z tym sprzątanie to uważaj,więcej odpoczywaj i się relaksuj:) i mam pyt.gdzie Ty mieszkasz?

Arta wstawaj,gdzie Ty jesteś:-)

miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry