reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam w kolejny piekny i słoneczny dzień;-)
POgoda super, zaraz wybieram sie na krotki spacerek, nie będę ciągle w domu siedzieć w taką pogodę. Antoś w przedszkolu :tak:
Agnieszka, jasne, że uważam ze sprzątaniem:tak: wszystko robię pomalutku:tak: a mieszkam w Olecku:-)

reklama
Maarta100 u nas też śliczna pogoda i na spacer się również wybieramy:)
Grzech w taki piękny dzień w domu siedzieć:)

Dziś też mam zabiegany dzień także ciągle jestem w ruchu:)

miłego dnia :happy:

Witajcie! U nas pogoda coraz ładniejsza;-) szkoda tylko że musze leżeć. Czuje sie juz lepiej;-) Do pracy zaczynam tęsknić.
No i przygotowania do 3 urodzinek Antosia trwają.... Wielkiego torta zamówiłam, na dużo osob nie mam siły sama piec.
Dobrze ze łądnie to grilla zrobimy.
Pozdrawiam!

Maarta100 dobrze że lepiej się już czujesz,tort pewnie smaczny będzie.Udanej imprezy urodzinowej życzę:)
Kasia zdrówka życzę i wracaj do nas szybko:)

U nas przygotowania do przyjazdu rodziców trwają,cieszę się bardzo także przez tydzień będzie wesoło u mnie w domu;))

pozdrawiam!!!

marta100 udanych przygotowań urodzinowych:) na pewno imprezka bedzie fajna i tort pyszny!
kasia zdrówka życzę
aga podekscytowana przyjazdem rodziców:) dobrze dobrze, bawicie się fajnie!

Pozdrawiam :happy:

hej, ja przerwe na kawkę (zbożową oczywiście;-)) zrobiłam.
Antoś z dziadkiem na spacerze a ja powoli szykuje sie do jutrzejszych urodzin.

Agnieszka mam nadziej ze miło spedzicie czas z rodzicami.
Kasiamaj powrotu do zdrówka!!!

Kinga patrze na Twój suwaczek. Wiem, ze staraliście si eo dzidziusia, przykro mi ze macie z tym problemy. To naprawde niesprawiedliwe, jak pary które bardzo pragną dziecka maja z tym problemy. Pzreciez taki zapas miłości macie dla przyszłej dzidzi;-)

No ale Filipek jeszcze mały wiec czas macie;-) chyba ze zależało Wam na małej różnicy wieku.
Przepraszam ze ten temat poruszyłąm- w sumie to wasza prywatna sprawa, sorki jeżeli czyms uraziłam, może to niegrzeczne o tym pisać.

marta100 niczym nie uraziłaś spokojnie:) (...) chcemy aby była mała różnica wieku wiec staramy się..ale teraz ja zajełam się fotografią i latem wybieramy się zagranicę wiec starania przełożone na wrzesien. Liczę na to że się wtedy uda i na świeta już bede w ciąży:))

ANTOSIU wszystkiego najlepszego z okazji 3 urrodzinek!!!:-)

pozdrawiam wszystkich.

Antos dziękuje za zyczenia:tak:

Kinga w takim razie kciuki bedziemy trzymać:tak:

Ja czuję się już dużo lepiej, odpoczywam, jem, ogladam filmy... tylko z wagi zadowolona nie jestem bo z tym siedzeniem idzie niestety tycie:-( no ale to nieuniknione.

Pozdrawiam, miłego dnia życze!

reklama
marta100 dobrze że czujesz się lepiej.. powiedz jak tam po urodzinach Antosia? może jakąś foteczke nam pokarzesz co? :)
a tyciem sie tak nie przejmuj;)

U nas też ok.. w czwartek do Gdańska jedziemy na zakupy. w piątek grill rodzinny sie szykuje i nocujemy u teściów. Tak wiec majówka zapowiada się nieźle.
Pozdrawiam! :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry