reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam dziewczyny!
Po wizycie rodziców jest ok,troszkę zakątków zwiedziliśmy,grill też był :)
Ostatnio przestałam się udzielać bo forum coś upadło!
Od jutra zaczynamy kolejny nowy etap w naszym życiu :))także szykują się zmiany:)
A co u was drogie koleżanki?
Pozdrawiam serdecznie was wszystkie:)

reklama
aga to fajnie ze zadowolona z weekendu jestes:)
a co to za zmiany u was? :cool2: jaki to etap...
i jak z szukaniem pracy u ciebie? bo wiem że marcin mowił że bedziecie szukać coś dla ciebie teraz.
Forum nie upadło.
Poprostu niektórym się czasami nie chce pisać non stop.
Ja mam takie okresy że piszę i potem cisza.... :)

Pozdrawiam!

Tak tak zmiany się u nas szykują ale jeszcze nic o tym na razie nie wspomnę :cool2:
A jeśli chodzi o pracę to zaczynam już niebawem także jak widać kolejna zmiana w życiu:)
Pozdrawiam!!!:-)

Marta oj chyba kiedyś coś wspominałam o pracy na zamkniętym :-)
...no i jak dobrze pójdzie to nie długo zaczynam pracę,czekam na tel.od agencji.
A o reszcie zmian pochwalę się później jak będę wiedziała że wypalą.Na razie wolę dmuchać na zimne hehe:tak::-)
...a i gratuluję Marta lustrzanki,teraz czekam na śliczne foteczki.Powodzenia w fotografii życzę:)
Dobranoc!

aga to ja powodzenia życzę aby wszystkie zmiany dobrze się rozwineły:tak: A powiedz kiedy wy latem z marcinem do Polski zlecicie? bo wiesz nasi chłopcy chcą się spotkać.. no i myśleliśmy że może byście wpadli w końcu do nas.
marta ja o lustrzance wiem wiec rozpisywac sie nie bede:) no i fajnie że tak spedzacie sobie dnie...

My też staramy się wiecej siedziec poza domem bo taka piekna pogoda. Dzis popołudnie spedzamy intensywnie w trojke.mąż chce nadrobic zaległy czas z synem.

Ciekawe co u reszty dziewczyn słychać? nie odzywają się nic..

aga to ja powodzenia życzę aby wszystkie zmiany dobrze się rozwineły:tak:
Tak:tak: będziemy trzymać kciuki.

Marta fajnie, że taki prezencik dostałaś, super:-)

A ja jakaś zmęczona jestem, nic mi sie nie chce, niewyspana jestem, chociaż dużo śpię;-) w tym tyg kończe porzadki w domu bo od poniedziałku do pracy wracam. Szczerze to mi się nie chce.
Najchętniej siedziałabym na budowie, co prawda dopiero stan surowy kończa ale ja mam już kilka wizji jak domek urządzić;-)

Hejka
Kinga my prawdopodobnie do Polski lecimy w lipcu ale dokładnej daty jeszcze nie znam,jak będę wiedziała jaki to termin to dam znać to się zgadamy i spotkamy się na pewno:)Dzięki za zaproszenie:)
Marta100 3 mam kciukasy za dobre samopoczucie,nie przemęczaj się tylko za dużo.
Gratuluję budowy domu aż zazdroszczę:)

pozdrawiam !!

aga oki to dajcie znać, jak coś to nawet niech Marcin do Michała napisze maila.. :)
marta100 ah teraz sie macie z tą budową... pewnie dużo roboty co? ale fajnie bedziecie mieli, dobrze jest miec swoj kawałek ziemi w tym domek:)

My to jak bedziemy sie przeprowadzać to narazie jeszcze do bloku z tym że na wieksze minimum 3-4pokoje. Bo jak dwójka dzieci to wiadomo że wiecej miejsca w mieszkaniu to i lepiej.
No ale najpierw to niech ja zajde w ciąże hehehe...:sorry2::-D

Wiecie co..dziś to by mnie i fifika mało co auto nie rozjechało:szok::angry: szok.. ale żyjemy! wiec spoko...
Co za dzień... heh

Pozdrówki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry