reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga ok:)
I uważaj na siebie i Filipka bo na ulicy zdarzają się wariaci.
Marta ja też sama siedzę i cholera mnie bierze...:dry:

Alan śpi...

Buziaczki!!

reklama
hej hej:)

aga na szczescie nic sie nie stało..
marta Filipa miałam w wózku normalnie a facet jechał jak pirat drogowy i tak mnie wystraszył że *****mi rzucałam na ulicy a ludzie na mnie sie patrzyli i tez przerażeni byli.

My wczoraj popołudnie spedzilismy wspólnie:) pojechaliśmy do Ostródy do Mc donalda na tortille i kręcone frytki:-) super było.

marta100 a jak twoje samopoczucie? lepiej? i co tam u Antosia? :)

Pozdrawiam!

Kinga ja też bym się wściekła, kurcze niestety niektórzy czują sie jak władcy na drodze.

No i wiesz smaka mi tym mc donaldem zrobiłaś:-D a ja teraz straszne zachcianki mam:tak:
Marta super weekend Wam sie zapowiada, extra...

Budową na szczęście sie nie denerwuję, jak na razie wszystko gładko idzie, mąż mnie uspokaja, bo oczywiście od razu bym chciała juz tam zamieszkac:-D no ale na szczęście tak źle nie jest, mamy mieszkanko 3-pokojowe więc biedy nie będzie jak się Dzidzia urodzi.

A u Antośka ok, chodzi codziennie do przedszkola, postepy duże z mową zrobił. Tylko powiem Wam, że miałam grzeczne dziecko a z przedszkola różne dziwne zachowania przynosi:tak: No ale tak musi być- sa plusy i minusy przedszkola.

Miłego dnia! W Olecku pochmurno i zimno, czekam na deszcz hehe może troszkę mi okna umyje bo strasznie zakurzone;-):-D

marta100 no to sie wybierz do Mc ;-) ja tam uwielbiam te żarcie :-p
Dobrze że macie 3pokojowe mieszkanie. U nas są 2pokoje puki co ale wiem że nie bedzie źle nam w czworkę. najwazniejsze że się kochamy i dbamy wszyscy o siebie. metraż mieszkania jest najmniej ważny:) a znam rodzinki gdzie mają 3-4dzieci i dwa pokoje i sobie radzą heh.
Fajnie że Antos robi postepy z mową. U nas Filip gada jak najęty i ładnie już składa zdania:) A od wrzesnia też idzie do przedszkola:) narazie tylko weekendy.

Ah dziś pogoda do niczega,nic mi sie nie chce.. mąż dziś cały dzień w pracy a my sami.
chyba sie troche dziś zajmę domem.

aga a co u ciebie? Marcin ma w łikiendzik urodziny no nie?:) macie jakies plany?

kasia a co u was? czemu sie nie odzywasz? widziałam cie babo jesteś na BB! :-P
tosika????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam
Kinga tylko nie babo :-p żyję żyję i mam sie dobrze.tylko jakoś weny brak...
będę wpadać do Was :happy2:
na razie dla wszystkich pozdrowienia i miłego dnia.

marta100 no to sie wybierz do Mc ;-) ja tam uwielbiam te żarcie :-p]

Sęk w tym, że nigdy za Mc Donaldem nie przepadałam;-) no ale w ciąży wszystko się zmienia:-D:-D
U nas są 2pokoje puki co ale wiem że nie bedzie źle nam w czworkę. najwazniejsze że się kochamy i dbamy wszyscy o siebie. metraż mieszkania jest najmniej ważny:)

Oczywiście, zgadzam się w 100%:tak: Miłość i szacunek w rodzinie to podstawa:tak:

witam
Kinga tylko nie babo :-p żyję żyję i mam sie dobrze.tylko jakoś weny brak...
będę wpadać do Was :happy2:
na razie dla wszystkich pozdrowienia i miłego dnia.
KASIA WRÓCIŁA!!!!:rofl2::-):happy2:
hehe pisz jak bedziesz miała wene ;-)

u mnie też różnie bywa z tym pisaniem...

marta100 jasne że sie w ciąży smaki zmieniają! :-p

reklama
aga a co u ciebie? Marcin ma w łikiendzik urodziny no nie?:) macie jakies plany?
Tak plany mamy ale nie wiadomo czy wypalą bo jak zadzwonią z agencji że mam w weekend iść do pracy to pójdę i plany przełożymy na kolejny weekend a poza tym wybieramy się na zakupy urodzinowe dla męża lecz znając mnie też sobie pewnie coś kupię :-pmimo że urodzin nie obchodzę :cool2:

a co u was?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry