reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta to świetnie że za pierwszym razem wam się udało :tak:i odpoczywaj,dbaj o siebie i maleństwo.Moje gratulacje:happy:

no a my już od ponad godziny na nóżkach,nie długo zjemy śniadanko i chyba będziemy siedzieć w domu bo pogodę mamy paskudną :wściekła/y:do tego cały kosz prania leży w łazieńce a nie chcę suszyć w domu więc czekam na piękne słoneczko:)

Miłego dnia dziewczyny!

reklama
marta100 to tylko pozazdroscic można wam że za 1razem sie udało:tak: super!:happy:
uwazaj na siebie zwlaszcza teraz na poczatku, tule i pozdrawiam.

Ah a my dzis znowu poza domem caly dzien bylismy:)

Witam z rana:tak:
Ładny dzisiaj dzionek się zapowiada;-)Słoneczko świeci, ptaszki śpiewaja, szkoda tylko że leżeć muszę:-( no ale mus to mus. Najgorsze, że Antsia na ręce brać nie mogę, no i dzisiaj męża nie ma, więc w dmku dzień się zapowiada.
Pozdrawiam i miłego dnia!

marta100 na pewno jakos sobie poradzicie :) milego dnia

aga a co dzis u was?

Ja dzis mam sesje slubna zdjeciową w kosciele:) a potem imprezka ze znajomymi :)
pozdrawiam
milego dnia!:happy:

Hejka
Marta odpoczywaj i pamiętaj że to dla Twojego i dziecka zdrowia :-)
Fajnie że macie piękną pogodę bo u mnie dziś słoneczka brak.

Kinga u nas dzień zaczął się od prania mimo że pogoda fatalna ale liczę że pranie w ogrodzie przeschnie.Powodzenia na sesji i na imprezie baw się dobrze i koniecznie daj znać jak udała się sesja :-)

A co u reszty dziewczyn?chyba nie chcą pisać na ogólnym a szkoda.

Miłego dnia dziewczyny!

Fajnie Marta że zdecydowałaś się tu pisać :-) a jeżeli będziesz chciała napisać coś czego nie miałyby czytać inne osoby to pisz na zamkniętym:)I zazdroszczę solarium,ja też chętnie bym poszła ale nie wiem gdzie tu jest,także nic z tego.Muszę czekać na pobyt w Pl aby się opalić choć u mnie z tym opalaniem nie jest ciekawie bo ja mam taką dziwną skórę że ciężko jest mi się opalić.
...i namawiam tez inne dziewczyny do pisania na ogólnych:)

Ja wzięłam się za sprzątanie,pranie też robię,nie długo i mój synek pójdzie spać a po spaniu idziemy na spacer:)

Teraz mam przezwę na kawkę:)
no a co u reszty dziewczyn?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry