reklama

Mazurskie mamy !!!

Nikt łachy mi nie robi że piszę na głównym czy na zamkniętym,jeśli poczuję że nie jestem tu mile widziana to moje pisanie się skończy i nikt nie musi mi zwracać uwagi że zostałam tu zaproszona.

reklama
Kinga Aga dziewczyny ja tu pomiędzy wami stane teraz i słuchajcie moje łobuzy. Uciekłam mężulkowi bo czułam że potrzebna na forum jestem :-p

Aga ja tez przeżyłam ciężki szok jak zauważyłam że tak tu cicho się zrobiło pierwsze co mi na myśl przyszło to fakt iż weekend jest a po wnikliwym czytaniu dotarło do mnie że dziewczyny zwyczajnie przeniosły się. Na lutówkach nie było jeszcze takich akcji jak tu z nowymi pannami więc tak naprawdę nie dziwię się że się przeniosły. Te oszczerstwa na temat Kingi...na sama powiedz jak daleko można się posunąć. Szkoda że nie ma tu takiego przeciągu jak wczesniej, ale słońce my go zrobimy :tak: damy rade:-D;-) będziemy szaleć ;-) tylko daj mi tydzień jeszcze i bede kilkanascie razy dzinnie tu skrobała :-) aż Ci sie znudzę ;-):-p Dziewczyny będą pisały tak myśle że czekają po prostu na rozwój wydarzeń. Nie sprzeczajcie się proszę tak zawsze miło mi sie tu zaglądało pomimo tych przygłupawych panienek nie chce żebyście miały złe nastroje. ;-)

Kinguś nie przeciążaj się skarbek kładź się spac z ukochanym żeby komóreczki się namnarzały a jutro prosze o ładną satysfakcjonująca wiadomość.

Ja się nie kłócę i nie mam takiego zamiaru nawet.Wiem że ostatnio na głównym nie było miło bo jakaś osóbka napisała coś na kogoś,ale ja zlewam te posty bo gdybyśmy miały tak patrzeć generalnie na wszystko to forum to nie powinno w ogóle istnieć,Ja chciałam dobrze ale nie zmuszę nikogo do pisania,niech dziewczyny piszą gdzie uważają to za słuszne,ja wnikać nie będę :-)

Kurcze nie bylo mnie parę dni tutaj, a zawrzało, ze hoho:tak:
Aga proszę zrozum nas, ale tamte ostnie posty trochę mnie wyprowadziły z równowagi i szkoda mi się Kingi zrobiło:tak: bo w imię czego dziewczyna ma mieć takie nieprzyjemnosci?? Bo jest szczera i ufna:confused: oprócz tego od razu zastanowilam sie jakbym ja sie czuła, jakby ktoś pod moim adresem takie indoktrynacje wypisywał?
dlatego dalam sobie luz, myślę, ze za jakkis czas nam przejdzie i wszystkie wrócimy na wątek glówny :tak: ale chyba musimy z deczka ochłonąc:tak: tylko szkoda mi Syneczków:sorry2: i coś musimy z tym fantem zrobić:rofl2:

aga ciekawa jestem czy jakby na ciebie ktoś tak napisał to czy byś też to zlała.. wątpię.
przypuszczam że pewnie byłabym wkurzona ale jeśli nie byłaby to prawda to zlałabym temat totalnie.

tosika ja nie mam do nikogo pretensji,zdziwiło mnie to że ktoś napisał coś na Kingę( i nie jest to miłe fakt) i że tu raptem uciekła cała grupa.Uciekła z powodu jednego głupiego posta niedotyczącego innych osób.Kinga napisała odpowiedz na ten post i powinno być ok.
Ale tak jak pisałam wcześniej nie będę już wnikać w szczegóły,każdy najlepiej wie co robi i niech robi jak uważa.Zastanawia mnie jedna rzecz,a mianowicie myślę że tak zaczynają tworzyć się grupki,ale to tylko moja myśl więc nie musicie tego komentować.

pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia!

Zastanawia mnie jedna rzecz,a mianowicie myślę że tak zaczynają tworzyć się grupki,ale to tylko moja myśl więc nie musicie tego komentować.
Jeżeli jest tu jakaś grupka to tylko jedna! którą tworzymy my wszystkie! Jesteśmy za sobą na maksa i każda może liczyć na pomoc każdej z nas. To jest właśnie ta grupka aga. A jeżeli już ktoś tego nie rozumie... to trudno.

GRUPA MAZURSKIE MAMUSIE :-)

kasia
lecz tego neta!;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry