agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Nikt łachy mi nie robi że piszę na głównym czy na zamkniętym,jeśli poczuję że nie jestem tu mile widziana to moje pisanie się skończy i nikt nie musi mi zwracać uwagi że zostałam tu zaproszona.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
damy rade
;-) będziemy szaleć ;-) tylko daj mi tydzień jeszcze i bede kilkanascie razy dzinnie tu skrobała :-) aż Ci sie znudzę ;-)
Dziewczyny będą pisały tak myśle że czekają po prostu na rozwój wydarzeń. Nie sprzeczajcie się proszę tak zawsze miło mi sie tu zaglądało pomimo tych przygłupawych panienek nie chce żebyście miały złe nastroje. ;-)

aga ciekawa jestem czy jakby na ciebie ktoś tak napisał to czy byś też to zlała.. wątpię.Wiem że ostatnio na głównym nie było miło bo jakaś osóbka napisała coś na kogoś,ale ja zlewam te posty
:-)
bo w imię czego dziewczyna ma mieć takie nieprzyjemnosci?? Bo jest szczera i ufna
oprócz tego od razu zastanowilam sie jakbym ja sie czuła, jakby ktoś pod moim adresem takie indoktrynacje wypisywał?
ale chyba musimy z deczka ochłonąc
tylko szkoda mi Syneczków
i coś musimy z tym fantem zrobić
przypuszczam że pewnie byłabym wkurzona ale jeśli nie byłaby to prawda to zlałabym temat totalnie.aga ciekawa jestem czy jakby na ciebie ktoś tak napisał to czy byś też to zlała.. wątpię.
Jeżeli jest tu jakaś grupka to tylko jedna! którą tworzymy my wszystkie! Jesteśmy za sobą na maksa i każda może liczyć na pomoc każdej z nas. To jest właśnie ta grupka aga. A jeżeli już ktoś tego nie rozumie... to trudno.Zastanawia mnie jedna rzecz,a mianowicie myślę że tak zaczynają tworzyć się grupki,ale to tylko moja myśl więc nie musicie tego komentować.