reklama

Mazurskie mamy !!!

witam się z rana

niestety fotek z wczoraj nie mam bo padły mi baterie w aparacie i niestety fotek brak.
Wczoraj kupiliśmy dla młodego świetny nocnik z melodyjkami,oparciem i takie tam więc jak naładują się baterie to zrobię fotki i wkleję na zamkniętym :-)

a teraz mykam na zajęcia
miłego dnia!

reklama
witamy się
u nas dziś dzień zabiegany-przesadzamy kwiatki
potem ma moja sis z chłopakiem wpaść.
więc zaraz sie zbieram bo pichcenia :tak:
pozdrawiam i życzę miłej sobotki.

hejka
u nas jest wszystko ok :-)
dziś dzień spędzamy na dworze,posprzątaliśmy już ogród i za chwilę będziemy robić grilla-pogoda nam dopisuję bo jest pięknie!

no ja piszę i pisać będę jeśli będzie z kim :rofl2: uważam że główny też powinien się rozwijać bo niby dlaczego miałby umrzeć :confused: z powodu osób które wypisują jakieś pierdoły...nie nie więc ja coś tam zawsze mogę gryzdać.

miłego popołudnia!

po co wszyscy mają widzieć to o czym rozmawiamy.
Ja tam wolę na zamkniętym już pisać. Reszta dziewczyn chyba również.

pozdro

Witam was wszystkie.
Widzę że nie chcecie pisac na ogólnym, a ze nie mam dostępu do zamkniętego wiec sama ze sobą nie wypada postów pisać ;-) wychodzi na to że będę zmuszona się z Wami pożegnać :-( jak kiedyś zechcecie kontynuować dajcie znać z checią się przyłącze. Do miłego słonka pozdrowienia dla wszyyyystkich bobasów i ich rodziców
;-):-D:tak:

reklama
syneczki ja bardzo chętnie mogę pisać na głównym,nie wiem dlaczego nie które dziewczyny nie chcą pisać,kiedyś tego problemu nie było.Kinga wiem że nie pisze bo nie ma ochoty ale reszta...może bunt,nie wiem....i nie odchodź od nas ja zawsze pisać tu będę no chyba że przyjdzie moment że zrezygnuję i nie będę udzielać się nigdzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry