reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam się i ja!
Przez weekend męża mam w domu :-)Ja z Alanem już od 7 na nóżkach a mąż jeszcze śpi.Dzisiejszy dzień zaczynam od prania,śniadanie i ogarnę troszkę dom potem jedziemy na zakupy urodzinowe męże :tak::-)
Kinga fajnie że na wesele idziecie,sama bym się pobawiła hehe
To mówisz że Kasia wychodzi za mąż,super szczęścia dla nich życzymy.
A Tobie życzę świetnych zdjęć i pokaż z siebie wszystko:)

a co u reszty?

a jak tam twoja agencja odezwali się??? no powiedz coś!:-p
niestety jeszcze nie ale na razie nie martwię się tym bo czekam na ob=ferte pracy dopiero 4 dni także liczę że może w poniedziałek się coś ruszy a jak do środy nie dadzą mi znać to idę rejestrować się do innej agencji,ogólnie pracy jest dużo także jestem happy :happy2:

reklama
Filip już po śniadaniu, w końcu zjadł! ostatnio muszę z nim walczyć żeby zjadł jedną kanapkę chociaż na śniadanie.:dry:
heh za to mój Alan wcina wszystko,ledwo co wstanie to muszę się za śniadanie brać bo nie może się doczekać jedzonka.
Filipek to śliczny chłopak i duży także nie martw się Kinga:)

heh za to mój Alan wcina wszystko,ledwo co wstanie to muszę się za śniadanie brać bo nie może się doczekać jedzonka.

Filipek to śliczny chłopak i duży także nie martw się Kinga:)
wiem wiem że Filipek dobrze wygląda:cool2::-) hehe. ale wiesz.. śniadanie to podstawa.

No i super że Alanek tak ładnie jada:) bedzie taki duży jak tata i mama:tak::happy2:

Kinga fajnie że na wesele idziecie,sama bym się pobawiła hehe
To mówisz że Kasia wychodzi za mąż,super szczęścia dla nich życzymy.
A Tobie życzę świetnych zdjęć i pokaż z siebie wszystko:)

niestety jeszcze nie ale na razie nie martwię się tym bo czekam na ob=ferte pracy dopiero 4 dni także liczę że może w poniedziałek się coś ruszy a jak do środy nie dadzą mi znać to idę rejestrować się do innej agencji,ogólnie pracy jest dużo także jestem happy :happy2:

No pobawimy się na weselu:-) dzięki za życzonka dla Kasi i mam nadzieje że ze zdjęć bądą zadowoleni!:tak:;-)

A co do pracy to dobrze że nie ma tam problemów ze znalezieniem pracy:happy2: powodzenia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry