reklama

Mazurskie mamy !!!

witam
Ja już nie mogę się doczekać do mojego urlopu.
Arta to super że Jakubek jeszcze śpiocha:))
Marta jak macie możliwość to pewnie że gdzieś sobie pojedzcie,odpoczniesz troszkę:)

A ja idę ogarnąć chatkę,zjeść śniadanie i do pracy:)
Miłego dnia!

reklama
Hej

My dopiero co niedawno wstaliśmy z łóżka, zbieramy się zaraz do galeri na zakupy. Mam ochote na zakupy:)
Dziewczyny fajne wam się szykują urlopy! Aga pamietaj że my to się widzimy jak przyjedziecie:tak:;-)

Pozdrowionka!

Aga no mam nadzieję, ze i my się osobiście poznamy... A może piweczko we trzy da radę zorganizować heh
Ja nie mam nic przeciwko,bardzo chętnie jestem za tym aby poznać się osobiście:)Jakby co jeszcze się zgadamy lecz ja jestem za tym aby ustawić się nawet ze 2 lub 3 dni wcześniej tak aby wszystkim pasowało i żebyśmy trzymały się danego terminu spotkania a jak coś komuś wypadnie to trudno siła wyższa :tak::-)

Jakubek udany agent,a taki tusz z pieczątki to trudno zmyć,myślę że za któymś razem powinno zejść :-)

No a ja znowu siedzę dziś w domu,agencja nie dzwoniła,nie będę ukrywała że zaczynają mnie po woli wkurwi......i chyba zarejestruję się w innej :wściekła/y:
No nic idę wstawić pranie,muszę pościel wyprać co prawda nie miałam tego dziś w planie ale jak zostaje w domu a pogoda jest fantastyczna to czemu nie,szybko wyschnie:)
Kinga jak po zakupach,chwal sie kochana co kupiłaś:)
Marta dla budowy własnego domu też bym zrezygnowała ze wszystkiego heh
Atra ale macie fajnie,wybawicie się na weselu,kuźwa zazdroszczę bo sama potańcowałabym i porządnie najadła hehe

Poczekam do końca tygodnia,w piątek idę odebrać pokwitowanie za wypłatę więc pogadam z nimi w agencji i zobaczymy co dalej:)

Marta od razu po weselu na przyjęcie komunijne jedziecie,super macie,dwie imprezy hehe tylko pewnie na komunii to już zmęczeni będziecie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry