reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
I tak podobno do połowy czerwca :/
ooo to nie za ciekawie.
Ja słyszałam że takie prawdziwe ciepło ma zacząć się właśnie od połowy czerwca i ma trwać do połowy sierpnia ale nigdy nie wiadomo jak będzie:)
Mam tylko nadzieję że jak będę w Pl to będzie super ciepło,całymi dniami będę wylegiwała się na plaży z zimnym piwkiem w ręku :))

I u mnie słoneczko świeci, czekam na męza i na budowe jedziemy. Antoś z dziadkami.
Powiem szczerze, ze ja np bardzo chwalę prywatne przedszkole, troche to u nas inaczej było bo tyle samo płacilismy niani więc nie był to niespodziewny duży wydatek a opłacalo sie bo np w grupie Antosia jest 8 dzieci i 3 opiekunki:tak: dzieciaki zawsze sa dopilnowane.
No i plus był taki ze nie szedł od września, we wrześniu wiele dzieci 1 raz idzie i Panie mają sporo takich szkrabów.

co do wakacji to fakt hehe budowa wszytsko rekompensuje:tak: wykopy zaczęliśmy w kwietniu a w we wrześniu domek będzie wykończony, solidna firma, dobre tempo i wszystko gra:-)

reklama
Fajnie że i u was słoneczko pięknie świeci:)))
U nas ciepło na maksa!
Marta widzę że nie długo Jakubek kończy 2 latka,planujecie jakieś przyjęcie urodzinowe?
No a jak Jakubek miałby iść do prywatnego przedszkola lub miałaby się nim zająć niania to można to załatwić z dnia na dzień,także to jest dobre:)

Ja też nie narzekam na prywatne przedszkole,fakt że płacimy sporo ale warto.Już nie długo część pieniędzy na przedszkole będzie zwracać nam państwo bo ja zaczęłam pracować ale jak na razie czekamy na list który powie nam ile procent będą nam zwracać i oczywiście wyrównają nam od momentu gdy podjęłam prace.W Alana grupie jest 10 osób i 3 nianie.
Alan uwielbia tam chodzić i bawić się z dziećmi,już się przyzwyczaił że go zostawiamy,nawet sam niesie plecak,daje na pożegnanie buziaczka i robi papa a co najlepsze nie płacze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry