reklama

Mazurskie mamy !!!

marta no szkoda ale na pewno w koncu sie zobaczymy
aga fajnie ze lustrzanke sobie upatrzyłaś, zawsze wieksze możliwości w dziedzinie fotografi

reklama
Witam i ja. Dopiero teraz bo wcześniej opisy notarialne mieszkania mieliśmy:tak: więc nam heh czasu za dużo nie zostało... ale zaczyna sie powoli wykończeniowka domku. Niby projekty w głowie mam ale jak sie zajdzie do sklepu to człowiek oczopląsu może dostać;-)

Popołudniu jedziemy do Ostródy do Mc:)

Zabierzcie mnie ze sobą;-);-);-):-D:-D

a czuje się dobrze. Zamówiłam sobie przez neta detektor tetna płodu i słucham serduszka maleństwa, super uczucie:tak:

U nas pomalutku. wszystko w porządku.
jutro dzwonimy do szwecji do rodzinki aby się ugadać z nimi na urlop:) może więc wybierzemy się na kilkanaście dni do Szwecji i wtedy już samolotem.

Witam i ja;-) ja z synkiem w domku, co za pogoda:szok: raz swieci słońce a zaraz leje, że szok!!!
:happy:Kinga wyjazd do Szwecji extra sprawa:tak: ale osobiście prom polecam, większe przezycia niz latanie samolotem:tak:

marta100 ja już promem do szwecji płynełam nie raz i wiem że to fajna przygoda. Jednak wolę przeleciec szybciej w 2,5h niż płynąć 10h promem. Rejs sobie jeszcze byśmy na pewno fundneli innym razem. No ale jeszcze nie wiadomo co bedzie

Pogoda fatalna... zimno jest

reklama
No tak Kinga masz rację:tak: że szybciej:-)

A ja oczopląs mam:-( musze juz zaraz wybrać płytki do łazienek i mam mega problem, oczywiście, wiadomo, te co najbardziej mi sie podobaja kosmiczne ceny kosztują;-)

No i dzisiaj znowu pogoda do bani, no ale może uda mi sie z Antosiemna spacer wyjść.

Miłego dnia!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry