reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
marta fajnie że się wybawiliscie na weselu! :) i dziecko też miało atrakcje.

A my dziś idziemy z Filipkiem do fotografa, młody bedzie pozował;-) Jutro już składamy wniosek i bedziemy czekać na dowodzik.

Miłego dzionka!:happy:

hej! Marta super:tak: fajnie, że się świetnie bawiliście:-)

Kinga hehe przypomniało mi się jak kiedys Antosieowi zdjecie do dowodu robiłam, akurat dziecko humoru nie miało:-D no i na zdjęciu mina płaczliwa:-)

Kinga hehe przypomniało mi się jak kiedys Antosieowi zdjecie do dowodu robiłam, akurat dziecko humoru nie miało:-D no i na zdjęciu mina płaczliwa:-)
hehe:happy: nieźle. Dobrze że moj Filip ma dziś dobry humor i chce iść na te zdjęcia bo jak mu mówię to on jest na tak. I mówi do mnie; Mama zlobi djęcie!:-D

Heja:happy:
My już po zdjęciach i po spacerku i po zabawach w piachu:happy:
Filip na zdjeciach wyszedł bardzo poważnie,chyba był przejęty rolą;-)
Właśnie robię zupke krem z truskawek z makaronem.
chłopaki i ja uwielbiamy!
A jak tam u was dzień mija?

marta100 odwiedziłam bloga Antosia:) ładne zdjęcia a synek jaki fajny! :)
Super masz z tym że on w przedszkolu sypia bo moj Filip to wogole już od dłuższego
czasu spać nam nie chce w dzień. A spać chodzi miedzy 19-20:) w sumie dobrze
bo mamy wieczór dla siebie z M.
Fajnie opisałaś dzień z życia Antosia:)

Ja muszę dodać ze moj syn się tak już nam rozgadał że szok:)) wszystko powie
i z każdym się dogada:) Trzeba uważać co się przy nim mówi bo wszystko powtórzy!
niestety ale słówko "kurde" już załapał i teraz jak coś mu nie idzie to mówi KULDE! :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka
Ja mam dziś wolne,sprzątam domek i piorę:)Pogoda u nas paskudna,strasznie ponuro jest i nawet z domu nie chce się wychodzić.

Fajnie że Filipek już po zdjęciach do dowodu,na pewno wyszedł świetnie:)

Trzeba uważać co się przy nim mówi bo wszystko powtórzy!
niestety ale słówko "kurde" już załapał i teraz jak coś mu nie idzie to mówi KULDE! :D

hehehe dobrze byłoby żeby nasze dzieciaki tylko tych własciwych słowek sie uczyły;-) no ale nie ma tak łatwo;-)

a makaron z truskawkami to i nasza potrawa, juz i dzisiaj zjedzony:-) widać nie tylko ja wiem, co dobre:-D:-D
Dziękuje za odwiedzenie bloga. Kinga Ty tez Filipkowi pisałaś, weny zabrakło?
tak serio to ja staram sie raz na jakis czas pisać, myśle, że jak Antos dorośnie będzie miał pamiatke i chetnie poczyta jak to było:-) niedługo do blogu i dzidzia dołaczy;-)\

a mi już brzuszek widać:szok: mierzę różne ubranka i kurcze odstaje, odstaje;-) a jak sie pożadnie wypne to i mozna by było stwierdzić że to nie 4 a 6 miesiąc:-D:-D:-D

aga Filip wyszedł na pewno poważnie heh. ;-) szkoda że u was pogoda brzydka, u nas za to dziś pięknie.
marta100 wiesz ja prowadziłam bloga ale potem juz nie miałam na to czasu. Teraz mam fotoblog Fotoblog ischmaru.flog.pl i to mi wystarczy:) Wszyscy nie muszą wiedziec co sie dzieje w życiu moim mojej rodziny, tak chyba nawet wolę. A Filip jak dorośnie bedzie miał mase zdjęć do przejżenia w albumie i na flogu:happy:
No to fajnie że już ci brzuszek widać!!!! Ja jak była w Fifim w ciąży to w czerwcu też już miałam malutkie zaokrąglenie na brzuszku!:tak::-) A na kiedy masz termin?? Ja pamietam miałam na 6grudnia 21grudnia i 27go :) ale synek wybrał środkowy termin:happy:
atra no urlopik już niebawem:)) na pewno bedzie wam fajnie!!!
A my zaczynamy urlop już od 10lipca bo jedziemy nad morze :) potem Szwecja i potem rodzinka z Francji przylatuje więc też bedzie się działo już do końca lipa na pewno:tak: Zadowolona jestem!
A w sierpniu pewnie znowu nad morze.... :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry