reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta nie płacz kochana,rozumiem Cię doskonale bo sama czasami siedzę i płacze bo tak mam:)
Kinga Filip to dopiero będzie miał frajdę jak wsiądzie do samolotu i będzie leciał.Mój Alan zawsze szaleje z wrażenia :)

reklama
aga pewnie masz racje:) no i niech się przyzwyczaja ;-) w przyszłym roku roku do Francji polecimy :happy:

atra a może w ciązy jesteś cooo?????!!! :))))

atra bo ja z tego co zaobserwowałam to Ty masz @ przedemną, a ja mam dostac w niedziele wiec Ty juz pewnie masz... i stąd twoje nastroje a może tak jak wyżej napisałam coś ukrywasz!!???:-p

ciekawe co u reszty dziewczyn, żadna już nie napisze... tylko my zostałysmy chyba:sorry:
kasiamaj jak tam wasze starania o potomstwo??? udało się w końcu????!!!
tosika babo ty odezwij się i tutaj a nie tylko na gadu;-)
syneczki2 a z tobą co???? nie mow mi ze nie masz czasu bo cały czas na gadu siedzisz pipo ty!!!:wściekła/y::happy:

hej
my dopiero co wstaliśmy, dobrze sobie pospać.
Zbieram sie z młodym i idziemy po zdjęcia.
potem troche połazimy sobie.

Milego dnia!

Kinga Ci dam pipo ;-):-pTrzeba było mnie wcześniej uświadomić ze na ogólnym jesteście a ja na tajny co chwile zaglądam a tam mój post od tygodni jako ostatni sobie wisi :eek: tak wiec myslałam iż letnie przesilenie was dopadło.

heja

ale ja dzis od rana zalatana jestem!!!:szok: dopiero teraz usiadłam na chwilę.....:sorry:
wniosek o dowód dla małego obywatela złożony i teraz 3tyg czekamy. a potem już urlop w szwecji! :happy:

syneczki fajnie że jesteś!!:-p
atra milego popoludnia!
aga u nas też coś wisi w powietrzu i pewnie zaraz lunie bo duchota jest:confused2:

reklama
a co tu taka cisza?
nie chce sie wam pisać dziewczyny?
co u was?!
Pozdrowionka!
My po 20 do domu zjechalismy i Filip od razu zasnął:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry