Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie...tak jest długo nie ma nic a jak spadnie to wszystko na raz a najgorsze jest to że człowiek żyje nadziejami a tu wystarczy chwila by je rozwiać i nie ma nic:-/A masz rację zawsze tak jest jak nei ma nic to nic a jak się zaczyna walić to wszystko na raz...skąd ja to znam :/
nie no tu z pracą nie jest aż tak źle tym bardziej że praca aktualnie jest bo jest sezon także spoko ale ogólnie wiesz życie przynosi ciągle niespodzianki czasami miłe a czasami nie i te mniej miłe doprowadzają mnie do szału ale co zrobić...Aga napewno coś znajdziesz... Teraz też chyba ciężko aż tak nie było... Więc kochana głowa do góry![]()

co do drzemek hmmm mój Oli ma 3 latka i 3 m-ce i na dzień dzisiejszy przesypia mi w ciagu tygodnia z jakies 2 dni. Mając 3 latka nie było dnia aby jakąś drzemkę opuścił. Teraz gdy śpi w dzień kładzie się koło 22-23 a gdy nie zasypia miedzy 19. a 19.30
kupiłam sobie buty i bluzki a Filipkowi kilka koszulek na lato