reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Aga napewno coś znajdziesz... Teraz też chyba ciężko aż tak nie było... Więc kochana głowa do góry :)
nie no tu z pracą nie jest aż tak źle tym bardziej że praca aktualnie jest bo jest sezon także spoko ale ogólnie wiesz życie przynosi ciągle niespodzianki czasami miłe a czasami nie i te mniej miłe doprowadzają mnie do szału ale co zrobić...

miłego dnia dziewczyny lecę zjeść śniadanie,troszkę ogarnę dom i po woli zbieram się do pracy.
pa

Czernina :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
astra odzielam twój smak a właściwie jego brak na ten przysmak :laugh2:co do drzemek hmmm mój Oli ma 3 latka i 3 m-ce i na dzień dzisiejszy przesypia mi w ciagu tygodnia z jakies 2 dni. Mając 3 latka nie było dnia aby jakąś drzemkę opuścił. Teraz gdy śpi w dzień kładzie się koło 22-23 a gdy nie zasypia miedzy 19. a 19.30

reklama
Witam!

My dziś z Filipkiem do 9 w łóżku apotem na zakupach cały czas:happy: kupiłam sobie buty i bluzki a Filipkowi kilka koszulek na lato:) Zadowolona z zakupów jestem.
Bylismy chwile u babci i teraz juz jestem w domku zmęczona strasznie.
Wieczorem wychodzimy z męzem:))

aga przykro mi z powodu pracy że takie są utrudnienia co do wyjazdów. w sumie długo tam nie pracujesz i pewnie chodzi o to że wolnego nei mozesz dostac co? U nas to dopiero po paru miesiacach dają pare dni wolnego.. No ale jak pojedziecie do Pl i jak wrocisz to pewnie znajdziesz cos innego. 3maj sie!

syneczki ach dobrze masz z tym Olim:tak:

Ja obiadek już mam gotowy wiec teraz się lenię ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry