reklama

Mazurskie mamy !!!

Anetka zdjęcia obejrzałam Twoje gniazdko mi się nawet całkiem podoba :tak: :-)

Aga super że już w domciu jestescie! Marcin pisał smska:happy2:

reklama
hejka
Anetka śliczne mieszkanie:)Podoba mi się i to bardzo:)

U nas jest ok.W sobotę idziemy oglądać 3 domy i jedno mieszkanie jak któreś nam się spodoba to za 3 tygodnie się przeprowadzamy hehe Nie na widzę przeprowadzek ale teraz akurat się cieszę:)
A co u reszty?

Miłego dnia dziewczyny.

Ostatnia edycja:
A ja dopiero wstałam z wyra
ide kawe robić bo przymulona jestem
pogoda do niczego nic sie nie chce.

Dzis ostatni dzień załatwiania kredytu na mieszkanie... jak sie nie uda to niestety ale się nie przeprowadzimy za rok... Ale mamy plan awaryjny wiec jest ok.

Dzięki dziewczyny te gładkie drzwi przesuwane w korytarzu to spora garderoba ale nie pstrykałam bo bałagan straszny tam jeszcze panuje i czwartego pokoiku nie widać bo to narazie taki poreczny kont jest na suszarke deske do prasowania wózki fotelik itd.

Witam:tak:
Syneczki ładne mieszkanko, :-) widzę w korytarzu ściane marmur z magnata:tak: ja wybrałam n ahol z magnata ale korę, jeszcze nie skończyli ale mam nadzieje ze wyjdzie dobrze.
Zaczynam powoli pakowanie, tzreba sie wyprowadzać. W naszym domku zostały już tylko kosmetyczne poprawki, no i schody eszcze nie skończone.

A my byliśmy z Antosiem prawie 2 tyg w Wawie, maż sie śmiał ze co to za wczasy hehe a Antoś zachwycony:tak: wycieczki do zoo, olbrzymie place zabaw itd... mnóstwo atrakcji.

Pozdrawiam Babeczki, Kinga mam nadzieje ze kredyt dostaniecie.

marta100 fajnie ze spedziliscie miło czas w stolicy:tak: a jak tam ciąża Ci służy?:happy2:

U nas dobrze..
Z mieszkania niestety musieliśmy zrezygnować ze względu na kredyt(nie jest teraz łatwo naprawdę go dostać):-(
Cóż co się odwlecze to nie ucieknie... Mieszkanko zmienimy ale nieco później pewnie.

W tygodniu wybieramy się wybrać farbę i tapetę bo będziemy odświeżać pokoik dziecięcy:tak: już czas...

Pozdrawiam serdecznie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Powiem, że teraz czuję się świetnie:tak::tak::tak: No ale to końcówka 6 m-ca więc jak pewnie w 3 trymestrze juz tak fajnie nie będzie.

Kinga coś wiem na temat kredytu, myślałam,że mnie szlag trafi. Musze wziąć troszke bo nam przybrakło do końca budowy, oczywiście mamy troche ziemi pod zastaw, garaże no i dom, w każdym razie nie wystarczy hipoteka:szok: trzeba odpowiednie zarobki wykazywać i mieć żyranta:szok:pytam ich po co to wszytsko, rozumiem ze jak bierze się wysoki kredyt to i owszem, no ale Pani mówi, ze takie to przepisy. Strasznie zycie utrudniają:wściekła/y:

reklama
marta to na korytarzu u nas sie zwie starotynk czy to to samo?
Kinguś nie teraz to i później grunt że macie plany i chęci a to już coś

A to moje wyglodniałe bąbelki po dzisiejszym wczesnoporannym spacerze i zabawie na placu zabaw korzystalismy póki nie było skwaru a przyjemny chłodny wiaterek wial z emomentami było nawet zimnawo i efekty tej zabawy??? wygłodniałe dzieci :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry