reklama

Mazurskie mamy !!!

My już po grilu:) fajnie było! Filipek się wybawił z dzieciakami. My popilismy troszke:)
Jutro rano już wyjeżdżamy więc odezwę się w poniedziałek jak się uda ;-)

Pozdrawiam!!

Aga jak wrócimy to we wtorek się już umówimy na spotkanie weekendowe:tak: Baj!

a tu mój mały rowerzysta ;))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jesteśmy już w domku! wróciliśmy wczoraj późnym wieczorem.
Pogoda nam dopisała było cudownie i bardzo gorąco:) Weekend w trójmieście super udany! :) Najgorzej tylko wspominam zakorkowany Gdańsk.

Ale tu ruch normalnie szał! :-D:sorry2:

Pozdro!

zdjęcie z Parku Oliwskiego- piękne miejsce :-):tak:

Filipek i wieeelka paskowica ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka dzięki za odwiedziny wtorkowe u nas!;-) Było fajnie sie spotkać po takim czasie, a nasze dzieciaki się pobawiły i poznały w końcu:) Alanek jest uroczy:-) chłopcy mogliby się od siebie nawzajem nieco nauczyć:tak::-p heh
No i jutro impreza!!!:cool2::-) mam nadzieje że bedzie to niezapomniany wieczór i noc. Filipa dajemy do teściów na noc wiec możemy do rana balować;-)

U nas ogólnie okej
Całe dnie poza domem:)
Dziś bylismy sobie niedawno w Shishy, Filip pobawił się w kulkach z dzieciakami:) a my wypilismy po piwku:)
Teraz w domku oblewamy bo jest co..... :-)
a Jutro ruszam na zakupy co by wieczorem zabłysnąć na parkiecie :-D:-p (hehehe żart)

Pozdrowionka for all!

:happy2:

hejka wszystkim!
Widzę że cisza tu na całego :-/

Kinga tak spotkanie było bardzo sympatyczne,dzieci się pobawiły i fakt gdyby spędzały ze sobą więcej czasu to mogłyby dużo od siebie się nauczyć:)
Ale lepsze spotkanie było w piątek;)impreza udana w 100% :)
Odezwijcie się jak dojdziecie do siebie:)
Ja już od 6.30 na nogach,za chwilę wybieram się na zakupy a potem duży,rodzinny grill;)Mój M ledwo żyje i nadal dosypia w łóżku,normalnie szok,dobrze że go przywiozłam taksą bo gwarantuje że nie doszedł by na pieszo.

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Aga my jeszcze troche zostaliśmy, kupilismy po piwie i M zrobił mi i Monice po drinku poszliśmy się przejść hehe. M. z Twoim bratem zaczeli mi śpiewać na cały głos STO LAT..... :-D:-p boscy byli! Potem wróciliśmy jeszcze do Heaven bawić się:tak::-) i później ja już niestety musiałam iść z M. bo miał dość, całą drogę na pieszo heh w domu byliśmy o 3.
Teraz też jeszcze śpi! :-p ja o 9 wstałam.
Super było! ciesze się że tak wyszło jak wyszło z tym heaven bo nawet chłopaki się nieźle bawili hehe.

Udanych zakupów i grilowania! ciekawe jak Twoj braciszek sie czuje;-) (On jeszcze potem został z Moniką w Heaven i sie bawili) nieźle he.

A ja ogólnie nie czuje sie tak źle, kaca mam minimalnego.
Zbieram się powoli i idziemy po Filipka do teściów:happy2:
a potem popołudniu impreza urodzinowa u nas dzizassss:-D

Pozdrawiam wszystkich!!

A co tam u reszty dziewczyn????

witam :happy2:

atra dobrze że u was wszystko ok. :)
aga wy już jutro rano jedziecie do Anglii... mieliśmy okazję się pożegnać ;( Odezwij się we wtorek jak się uda!
syneczki no i jak tam u was? co porabiacie, jak nowe mieszkanie? :)
marta100 a jak Ty sie czujesz? co u Ciebie i jak Antoś

U nas w porządku.
Mam za sobą super udane urodziny!:-) ogólnie weekend fantastyczny.

Myślę że mogę już Wam śmiało powiedzieć że zamierzamy z mężem kupić nowe mieszkanie minimum 3pokojowe:happy2: Zdecydowaliśmy się.. teraz tylko kwesta gdzie wybierzemy a chcemy w nowym budownictwie:tak:

Pozdrawiam!

reklama
Filip z Alankiem :happy2:

Heja u nas okej, dziś miałam troche biegania w sprawie mieszkania:) Ale jeszcze nie jesteśmy zdecydowani... :sorry2:
Pozdro for all!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry