reklama

Mazurskie mamy !!!

hej hejj wróciłam!!! :tak::-)
W Szwecji ślicznie, pogoda dopisała i jesteśmy zadowoleni.
Dziś dopiero porządnie się wyspaliśmy... ja dopiero co wstałam niedawno.
Podróż powrotną mieliśmy z wrażeniami bo burza była i błyskawice widoczne były blisko samolotu ale spoko jakoś zawału nie dostałam;) jak już dolecielismy do Gdańska wszyscy klaskali i dziękowali...:happy: fajne uczucie.

Tyle w skrócie
Pozdrawiam wszystkich!

foteczka:) widok na Goteborg

a zdjęcia bedą na flogu Fotoblog duet.flog.pl ;-)

aga zdróweczka dla Alanka, teraz wy sie szykujecie zapewne.. :)

My teraz mamy gości z Francji więc też bedzie się działo zapewne... :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agnieszka wy już w piątek wyjeżdżacie tego co wiem od Marcina. Powodzenia wam życzę w tej podróży bo będzie na pewno długa i męcząca zwłaszcza dla Alanka, ale mam nadzieje że bedzie okej:) Wyjeżdżacie z Dover tak? bo tam się ten kanał la manche zaczyna... :)
My wam opowiemy o Szwecji a Wy bedziecie opowiadać o wrażeniach z przejazdu kanałem;-)

hejka
Kinga dobrze że wróciłaś :) bo nie ma z kim pisać na bb,zwała i nuda była na maksa.Dzięki za smska:)Przepraszam że wczoraj nie odpisałam ale byłam w drodze do pracy i padał deszcze więc pisać byłoby ciężko:)
Tak my już ogólnie to przygotowani,zakupy zrobione tylko jeszcze w czwartek polecę po kilka piedółek dla mnie.W czwartek już mam wolne i zajmę się pakowaniem a w piątek przygotuję jedzenie na wyjazd i około 15 będziemy ruszać.A jedziemy z Leicester do Dover:)Droga czeka nas długa,nie wiem jak będzie bo autem będziemy jechać pierwszy raz także opowiemy wszystko jak się spotkamy:)No i z chęcią posłucham recenzji z wypadu do Szwecji:)
Cieszę się że wyjazd był udany:)

U mnie zdrówko już lepiej ale Alan ma mocniejszy kaszel,jak na razie poza kaszlem jest ok i myślę że będzie już lepiej:)

A co u reszty?
Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
witam!

Ja dopiero co wstałam, Filip po śniadaniu.
Zbieramy się już powoli bo o 11 teściowa zabiera młodego na spacer, ja w tym czaasie skocze sobie na solar:) i troche posprzątam w domku..
Pogoda śliczna u nas.

Aga nagadamy się w iławie;-)
atra a co u was?

Witam i ja:tak: Widzę, Kinga już wróciliscie z wakacji, ciesze się, że się podobało.
My też znad morza wróciliśmy, było super, no i tez przeziebieni bylismy. Ale juz wszystko oki. teraz nas czeka poczatek przeprowadzki..ech... troche roboty ale ze wzgledu na swój stan musze wcześniej zaczynac pakowanie, żeby wszystkiegoi na raz nie przewozić.

a zdjecia znad morza na stronie Antosia, zapraszam do ogladania.
Blog antosik na www.smyki.pl

marta100 fajnie że i wy zadowoleni z wakacji:)) Zdjecia super.

A nam dziś dzień zleciał bardzo aktywnie. Do południa miałam czas dla siebie bo mały był z babcią.. :) Popołudniu na dworze z Filipkiem, młody ma rok młodszą koleżankę z osiedla obok:-p dość dobrze się dogadują heh, na jutro też juz się umowili;-)
Potem poszliśmy do rodzinki z Francji:) i z nimi już siedzieliśmy do końca długiego wieczora:) super było, Filip dostał ciuszków:) my z M troche trunków heh.

A co jutro...? hmmm spontanicznie zapewne ;)

Pozdrawiam!!! :happy:

kolejna foteczka ze Szwecji, Filipek w Lisebergu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka
Co tu taka cisza?

Ja już jestem happy,od dziś mam już urlopik,nie długo zaczynami pakowanie a jak na razie pranie,sprzątanie i po południu idę z Alankiem jeszcze na ostateczne zakupy:)
A jutro około 15 wyjazd:)

A co u was?
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Hej u nas okej! gościmy się:tak:
jutro mam imieninową imprezę popołudniu a wieczorkiem wychodzimy sobie z rodzinką do shishy:happy: na kebaby i piwo.

Pozdrowionka!!
Aga życzę spokojnej i dobrej podróży do Polski;-) Odezwij się jak bedziecie już!

Hej Aga dojechaliście już na pewno! teraz odsypiacie??;-) Odezwij się.

U nas okej!
Imprezowaliśmy wczoraj dość mocno... :)))
Dziś gościnka mała była a teraz odpoczywam:-)
Jutro wybieram sie z kuzynem na rowery wodne o ile pogoda dopisze.

a co u reszty?
atra nie odzywasz się nic.. co u was?:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry