reklama

Mazurskie mamy !!!

Tydzień zaczepisty teraz mamy:) we wtorek Aga pamietaj spotkanie!:tak:;-) w czwartek mamy wieczorem wyjscie na impreze z rodzinką z Fr. a w piatek rano jedziemy nad morze!! :-) wracamy w poniedziałek więc spedzimy super łikiendzik w trójmieście.

atra masz racje, wszystkie spedzamy aktywnie wakacje!

reklama
Hej wszystkim wstyd mi przeogromnie ale zapomniałam całkowicie o czymś takim jak forum :szok::szok::szok: końcem tygodnia wstawie fotki z noszego mieszkanka w którym nareszcie mieszkamy :-D:-D:-D i stad ta moja skleroza:sorry::sorry::sorry:

hejka
my jak wyjechaliśmy w piątek o 15 to dojechaliśmy w sobotę o 21.30 szok jechaliśmy prawie 30 godzin :szok: byliśmy wykończeni!
U mnie dziewczyny szał na maksa!:-):tak::-D

I mam ogromną prośbę czy nasze spotkanie możemy przełożyć na środę wieczór na 19.00 w Kaperze tak jak było umawiane wcześniej?A proszę was o przełożenie spotkania na środę ponieważ na jutro i na wtorek mam wieczorem dentystę,ledwo się dostałam prywatnie a moje ząbki muszą mieć natychmiastowe leczenie bo niestety mnie bolą :-(i nie wyobrażam sobie urlopu z bolącymi zębami a uwierzcie mi że ból jest straszny.
Czekam na odpowiedz:)

A co u was tak poza tym?

Hej Aga! 30 godzin!:szok:wow
Co do spotkania to mi w środę nie pasuje bo moj mąż pracuje cały dzień do wieczora. Nie bede miała z kim Filipka zostawić.
Aga słuchaj My w czwórkę możemy spotkać się w przyszłym tygodniu na spokojnie jak coś. Teraz mamy jeszcze gości z Francji a w weekend nas nie bedzie. Ale w przyszłym tygodniu na pewno już bedziemy wolni :tak:

Pozdrawiam!

P.s. Aga macie jakieś polskie numery kom juz? bo z Michałem chcielibyśmy być z wami w kontakcie.. ;-) jak coś to mi wyślij.

U nas wszystko dobrze:)
Wczoraj wieczorem byłam ze znajomą na drinkach w matni, fajnie było sie rozerwać troszke:) Dziś do południa w galerii na zakupach i z rodzinką na piwku:)
Teraz jestesmy już z Filipkiem po obiedzie, czekamy na M i jedziemy potem na plaże:)
Tak wiec nie nudzimy się ;-)

Jutro do południa też na plażę a potem impreza rodzinna... :)
I w piatek rano jedziemy do Gdańska!!! :-)

syneczki dawaj te fotki!!!:tak:

hejka
u mnie jest wszystko ok,dziś odwiedziliśmy rodzinkę w okolicach Iławy i teraz wychodzimy z mężem na piweczko do parku;)
U dentysty jest ok,jeszcze jeden ząb do zrobienia mi został:)
Kinga my mamy polskie numery także odezwę się na kom do Ciebie:)

Pozdrawiam!

atra co do Gdańska to mamy konkretnie zaplanowany każdy dzień:) Miedzy innymi oceanarium i jeszcze wiele innych ciekawych miejsc, objeździmy całe trójmiasto! he
aga okej już się spisałyśmy;) za tydzień się widzimy a że zbilają się moje urodziny to nie dosyc ze za spotkanie to eszcze za mnie wypijemy:-p;-)

A my dziś plażowaliśmy troszke sobie
pogoda super!
Jutro od 10 na plaże na nowo:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry