reklama

Mazurskie mamy !!!

hejka
U mnie tez ok:)
Weekend się zaczął :)
Ja od rana stałam w kuchni,usmażyłam sobie mięsko,posprzątałam kuchnie,łazienkę i teraz zabieram się na odkurzanie i ścieranie kurzy,potem idę z Alanem na zakupy a po obiedzie jak mąż wróci z pracy to jedziemy na ciuchowe zakupy:)
Wszystkim życzę miłego dnia:)
Pozdrawiam!

reklama
Hejka! I u nas fajny weekendzik był, wyjechaliśmy ale wczoraj na wieczór musieliśmy wrócić:-( bo Antoni nie wiadomo skąd zaczął gorączkować, dzisiaj jeszcze na nurofenie jest, poczekam do jutra i pójdę do lekarza.
Miłego dnia!!!

hejka
U mnie ok:)
Weekend minął i zaczął się kolejny poniedziałek także czas po woli przygotowywać się do pracy.
Jestem coraz bardziej happy bo długo wyczekiwany urlop zbliża się dużymi krokami:)W sobotę wybieram się z koleżanką na babskie zakupy a moi Panowie zostają w domu:)I będą to ostatnie zakupy przed wyjazdem do Pl.
Dostałam smsa od Kingi:)Kinga już się urlopuje,bo gdy do mnie pisała z samego rana to jechali właśnie na lotnisko,także nie pozostaje nic innego jak życzyć udanego wypoczynku i lotu:)
Marta zazdroszczę takiego działkowego wypoczynku:)
Ja jak będę w Iławie to też będę wylegiwała się na działce u teściowej ale najwięcej czasu będę spędzała na plaży,bo czas się opalić,nigdy nie miałam na to czasu;/)

Miłego dnia życzę wszystkim!

Ostatnia edycja:
Marta uuuu to nie dobrze że Antoś gorączkuje.Zdrówka życzę dla synka:)

Mój Alan leciutko pokasłuje ale jak na razie ogólnie jest ok,także liczę że głębszej choroby nie będzie choć sama już nie wiem czego się spodziewać bo mnie od wczoraj zaczęło gardełko pobolewać:/(
Zdrówka życzę i miłego dnia:)
Buźka

hejka! Goraczka okazała się jednonocna i mineła, dobrze, że nic sie nie rozwinęło, żadna choroba.
Noi super pogoda jest ech:tak: dzisiaj znowu jeziorko zaliczymy a jutro wybieramy sie nad morze:-)

Wieki mnie tu nie było. Powód? siedzimy nad morzem już 2gi tydzień pogode mamy idealną ale musiałam coś napisać ;-) wracamy w niedziele więc w poniedziałek zdam całą relację :-D

reklama
hejka
Marta a u nas zdrówko nie dopisało:-( niestety ale katar,bóle głowy i gardła się rozwinęły :-( jestem chora i nic mi się nie chce,za godzinę idę do lekarza:-(
Alan lekko pokasłuje ale tylko z rana,na szczęście nic go więcej nie wzięło i mam nadzieję że będzie ok a mąż zdrowy.

Cieszę się że u was dziewczyny jest wszystko dobrze:)
Pozdrawiam !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry