reklama

Mazurskie mamy !!!

...widzę że cisza na mazurskich mamach :)dziewczyny chyba nie mają ochoty na pisanie...no nic ja mykam pod prysznic :)
...no a w poniedziałek przeprowadzka na nowe mieszkanko a to oznacza meeega bałagan przez cały weekend-ostateczne pakowanie:)

miłego wieczorku wszystkim życzę:)

reklama
ja dziś kiepsko sie czuje...
cyce mam wielkie jak balony i obolałe :confused2::-(
ogolnie czuje jak bym miała balon w podbrzuszu
wolałabym juz dostac ta @ :dry:

Dobranoc wszystkim!

Kinga szkoda mi Ciebie biedulo...lepszego samopoczucia życzę Ci już po raz drugi:)
...a ja dopijam mleko z miodek i dojadam moje pszenne kanapeczki a za chwilę uciekam spać.
Dobrej nocy!

cyce mam wielkie jak balony i obolałe :confused2::-(
ogolnie czuje jak bym miała balon w podbrzuszu
wolałabym juz dostac ta @ :dry:

Kochana a co ja mam powiedziec? Cycki mam wielkie jak balony, bolą i urosły mi z 75 b do 75 e. Boję się, że rozstępy będą.

Widzę, ze naprawde myślicie o powiększaniu rodzinki, super!!! Im blizej rozwiązania to ja coraz bardziej boje sie o Antosia, bo wiem, ze na poczatku nie poświece mu dużo czasu, może poczuć się odtracony no i na pewno będzie zazdrosny.

marta100 ty się nie bój! :-)
pojawienia się kolejnego dziecka w rodzinie jest zarazem czasem pięknym i trudnym. I trzeba się przygotować na te wielkie zmiany :tak: a szczególnie własnie zadbać o swoje dziecko które zostanie starszym braciszkiem lub siostrzyczką bo jego świat zmieni się bardzo i to już nieodwołalnie:happy:
Możesz teraz na początku jeszcze dopuki dzidzia jest w brzuszku dyskretnie podgadywać Antosia (być może już to robisz i dobrze!) wspominaj mu o maluszku i poczekaj na jego zainteresowanie (nic na siłe)
Jezeli to nic nie da to sprobuj czegos innego :) np mozesz opowiadać Antosiowi jak to było gdy rozwijał sie w twoim brzuchu jako maleński człowieczek... itd i że jak już był wiekszy i kopał cię mocno w brzuszek to sie cieszyliscie z tatusiem az w koncu pojawił się na świecie i baardzo byliscie szczęśliwi że już jest z wami, pokochaliscie go od razu! :-) taka gadka... (heh ja tam bede wszystkiego próbowała bo wiem że to ważne) :tak:
Na pewno bedzie wszystko dobrze! Poradzisz sobie!
Bo przecież my mamuśki zawsze w takich sytuacjach musimy i dajemy sobie świetnie radę:tak:

Witam wszystkie koleżanki
szkoda tylko że tak mało nas tu pisze...
np kamila i syneczki2 :confused: no ale nic na siłę :sorry: :happy:

Miłego dnia życzę
ide herbatkę zaparzyć

hejka
Ja tylko an chwilę bo muszę ogarnąć z lekka dom,zrobić śniadanie i zbieram się do pracy.Dziś czuję się lepiej ale jeszcze nie jest tak jak bym chciał.

Miłego dnia dziewczyny:)

Aga dobrze ze lepiej sei czujesz
udanego porządkowania przed przeprowadzką! ;-)

ja narazie herbatke piję zieloną..
dzis tez cos słabo sie czuje przez to czekanie na @
ahh... :sorry:

hej, ja cały czas tu zaglądam.:-) tylko nie zawsze mam jak coś napisać.
U mnie nic nowego, ja zabiegana w domku, to obiadek robię to sprzątam ;-) to jemmm... przez większość czasu :-D. buzka:rofl2:

Ostatnia edycja:
Witaj Kamila:)...teraz jesz a będziesz jadła jeszcze więcej:))))

...a ja do pracy nie poszłam :wściekła/y:wkur.....mnie ta moja agencja i dlatego dziś po pracy męża jedziemy z nimi pogadać i poruszyć temat moi płać bo podatek zaczęli mi naliczać a nie powinni i do tego nie oddali mi całej zaległej kasy :wściekła/y:
...jestem wściekła!

reklama
my bylismy troche na dworze. Filip oczywiscie na rowerze :)
troche u nas wietrznie i chłodno.. deszczowo ogólnie.
Popoludniu idziemy po farby wybrać w koncu.

a ja kolejny dzien czekam na @:confused2: cholera jak ja sie zle czuje
cisnienie mam cały czas niskie, dzis mialam nizsze od wczorajszego. ledwo chodze.. najlepiej bym zasneła na amen.

aga jasne! nie daj sie robic w bambuko walcz o swoje;-)
kamila jeszcz za dwoch :-) pisz czesciej, my czasami lubimy pogadac o pierdołach sobie a im wiecej nas tym lepiej :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry